Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

H απάντηση του Kozanimedia στην πρωτοφανή επίθεση του Βασίλη Μιχελάκη: «Αγωνιζόμαστε καθημερινά και κρινόμαστε καθημερινά, χωρίς να «βολευτούμε» συν γυναιξί και τέκνοις με κάθε μέσο και με κάθε κυβέρνηση ή περιφερειακή αρχή ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ, κύριε Μιχελάκη!Και ο νοών νοείτω!»

Πρωτοφανής σε ύφος (περί ήθους του προσώρας συντονιστή της Αποκεντρωμένης Βασίλη Μιχελάκη γνωρίζει η τοπική κοινωνία) απάντηση στο δημοσίευμα του Kozanimedia φανερώνει και τον έντονο εκνευρισμό του επικεφαλής της, ο οποίος, παρά τα όσα επικαλείται, ούτε καν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τον νέο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη και τους συνεργάτες του για την απουσία του από την τελετή ορκωμοσίας! Ο γράφων ήταν «παρών», βλέποντας ιδίοις όμμασι το πρόγραμμα, καθώς ο νέος περιφερειάρχης είχε αποφασίσει να δώσει το λόγο ΜΟΝΟ στον Βασίλη Μιχελάκη, τιμητικά, ο οποίος αδιαφόρησε πλήρως (προφανώς επειδή η νέα περιφερειακή αρχή ΔΕΝ ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο εδώ και καιρό έχει προσχωρήσει, εξασφαλίζοντας και τη συγκεκριμένη «θεσούλα») ο ΠΑΣΟΚογενής Βασίλης Μιχελάκης) για την όλη εκδήλωση ορκωμοσίας!

Σε ένα, ωστόσο, σημείο της απάντηση θα συμφωνήσουμε τον κύριο Μιχελάκη: «Η πορεία του καθενός στην μικρή κοινωνία που ζούμε φαίνεται και δοκιμάζεται καθημερινά»! Ακριβώς αυτό! Γιατί κάποιοι, πιστοί στα όσα πιστεύουμε εδώ και χρόνια, αγωνιζόμαστε καθημερινά και κρινόμαστε καθημερινά, χωρίς να «βολευτούμε» συν γυναιξί και τέκνοις με κάθε μέσο και με κάθε κυβέρνηση ή περιφερειακή αρχή ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ, κύριε Μιχελάκη!Και ο νοών νοείτω!
Τέλος, ως προς το θέμα που αποκάλυψε το Kozanimedia για το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, η τότε ανακοίνωση-απάντηση της Αποκεντρωμένης δικαίωσε το site, γράφοντας, μεταξύ άλλων, «Ως Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, αναγνωρίζουμε την αβλεψία της αρμόδιας υπηρεσίας ως προς την αντιπαραβολή με παλαιότερα στοιχεία και τον επανέλεγχο των απεσταλμένων με ηλεκτρονικό τρόπο στοιχείων του προσωπικού από την Διευθύντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών του καταργούμενου Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, η οποία οφείλεται στον επείγοντα χαρακτήρα του θέματος και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης»!
Μάλιστα, στην ίδια απάντηση, η Αποκεντρωμένη επιτίθεται στις υπηρεσίες του Δήμου Σερβίων, στις οποίες και επιρρίπτει την κύρια ευθύνη για το ζήτημα με τους υπαλλήλους! Μήπως ο Βασίλης Μιχελάκης ξέχασε τι έγραφε η τότε ανακοίνωση; Να του θυμίσουμε εδώ!
Υ. Γ. Αν ο Βασίλης Μιχελάκης γνώριζε τα στοιχειώδη, δε θα απέστειλε τη σημερινή απάντηση του σε δημοσίευμα του Kozanimedia σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ, αλλά μόνο εδώ! Ούτε τα βασικά δεν έμαθε τόσα χρόνια, ως παρατρεχάμενος του τέως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αλέκου Αθανασιάδη και στη συνέχεια του τέως περιφερειάρχη (και δημοσιογράφου) Θόδωρου Καρυπίδη δεν έμαθε πια…
Παναγιώτης Πλιάτσιος
kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας