Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Συναντήσεις της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα με θεσμικούς φορείς και συλλόγους

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα πραγματοποίησε μια σειρά επαφών το τελευταίο διήμερο με θεσμικούς φορείς και συλλόγους του Νομού.
Αρχικά, επισκέφθηκε το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης όπου συνομίλησε με τον
Διευθυντή κ. Γρηγόρη Κοντό, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα του σχολείου και, συγκεκριμένα, τις ελλείψεις σε διδάσκοντες και εποπτικό υλικό.
Στη συνέχεια παρευρέθηκε στο Μουσικό Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Παύλο Ταγτεβερενίδη και τον Σύλλογο Διδασκόντων. Επισημάνθηκε εκατέρωθεν ότι, παρά τις σημαντικές ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, η γνώση και η κατάρτιση των μαθητών βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Έπειτα, επισκέφθηκε τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Μακεδονίας όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο κ. Στυλιανό Αντωναρίδη για ζητήματα που απασχολούν τα Α.με.Α και, ιδιαίτερα, για τη λειτουργία μονάδας αυτόνομης διαβίωσης και διημέρευσης στην περιοχή.
Στη συνέχεια, η Βουλευτής παρευρέθηκε στη Πυροσβεστική Σχολή Πτολεμαΐδας όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή της Σχολής Πύραρχο κ. Κωνσταντίνο Μαυροματίδη και ξεναγήθηκε στον χώρο της σχολής όπου διαπίστωσε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευόμενους στον συγκεκριμένο τομέα.
Έπειτα, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Εορδαίας κ. Παναγιώτη Πλακεντά  με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για θέματα του Δήμου αλλά και για  την ανησυχία που προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία για την επόμενη ημέρα στη ΔΕΗ μετά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στις Η.Π.Α.
Τέλος, συναντήθηκε με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας με τον οποίο συζήτησαν ζητήματα κάλυψης των κενών, υποδομών των σχολικών μονάδων αλλά και το αίτημα για έκτακτη επιχορήγηση για τις ανάγκες θέρμανσης των αιθουσών διδασκαλίας.
Η κ. Βέττα βρίσκεται  από σήμερα στην Αθήνα για να συμμετάσχει στις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιούνται το προσεχές διήμερο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας