Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Πόσο συχνά κάνει σεξ κάθε ζώδιο

Τα άστρα έχουν τις απαντήσεις για τα πάντα, ανάμεσα στα άλλα και για το κάθε πότε κάνει σεξ κάθε ζώδιο.

Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που έχουν μανία με το σεξ και ποια το... ψιλοβαριούνται;
 

Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη για σεξ (δεν είναι τυχαίο που είναι πρωταθλητές στο one night stand). Ζώδιο με ισχυρή θέληση ο Κριός

κάνει σχέσεις και σεξ με ανθρώπους που τον κάνουν να νιώθει όμορφα. Και δεν τον αμφισβητεί. Ποτέ. Στο σεξ ξέρει τι θέλει και πώς θα το πετύχει.

Ταύρος

Όλο το Σαββατοκύριακο

Ο Ταύρος ζώδιο χουχουλιάρικο και αγαπησιάρικο μπορεί να περιμένει όλη την εβδομάδα για να απολαύσει ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο σεξ, χάδια, φαγητό και άλλες απολαύσεις. Οι Ταυροί πιστεύουν ότι δεν αξίζουν τίποτα άλλο από το καλύτερο - και η κρεβατοκάμαρα δεν αποτελεί εξαίρεση.


Δίδυμοι

Μερικές φορές το μήνα ή όλη την ώρα

Τους Διδύμους είναι δύσκολο να τους καταλάβεις. Μερικές φορές οι επρόσωποι αυτού του ζωδίου δυσκολεύονται και οι ίδιοι με τον εαυτό τους. Και έχουν και σεξουαλικές διακυμάνσεις. Οι Δίδυμοι θα μπορούσαν να περάσουν εβδομάδες ή και μήνες χωρίς σεξ απλώς και μόνο επειδή επικεντρώνονται σε άλλα πράγματα ή στόχους. Και αυτό γιατί όταν επικεντρώνονται σε κάτι, πραγματικά πέφτουν με τα μούτρα σε αυτό. Έτσι, εάν ένας Δίδυμος βρει έναν σύντροφο που του ταιριάζει το σίγουρο είναι ότι θα πέσει με τα μούτρα σε αυτόν. Μέχρι να βρει τον επόμενο για να τον απατήσει.


Καρκίνος

Αν έχουν σύντροφο, κάθε βράδυ

Οι καρκίνοι, από τη φύση τους, είναι πολύ αγαπησιάριδες και χαδιάρηδες (και κλασικό ζώδιο που κυνηγάει το γάμο). Οι εκπρόσωποι του ζωδίου του καρκίνου θα μπορούσαν να κάνουν σεξ οποιαδήποτε στιγμή και κάθε μέρα (και μάλιστα πολλές φορές την ημέρα), αν έχουν δίπλα τους τον ιδανικό -για εκείνους- παρτενέρ.


Λέων

Μια φορά την εβδομάδα

Αχ, οι Λέοντες. Αβίαστα όμορφοι με ισχυρή προσωπικότητα και έντονη αποφασιστικότητα. Αν έχουν τη διάθεση να κάνουν σεξ, θα δημιουργήσουν σίγουρα τις συνθήκες για να κάνουν. Ωστόσο, μερικές φορές οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου καταπιάνονται με άλλους στόχους και ευθύνες και αφήνουν το σεξ πίσω. Φροντίζουν πάντως να κάνουν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα σεξ, αρκεί να μην παρεμποδίζεται η φιλοδοξία τους.


Παρθένος

Δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα

Ο Παρθένος είναι ο αφανής ήρωας της κρεβατοκάμαρας. Ο Παρθένος έχει μανία με το πρόγραμμα αλλά, επίσης, έχει μια τάση να θέλει να αποδεικνύει συνεχώς στον εαυτό του την αξία του. Θέλει επομένως να αποδεικνύει στον εαυτό του και το ταλέντο του στο σεξ. Και θα το κάνει τακτικά, πάντα με πρόγραμμα. Είναι το ζώδιο του προγράμματος, της τάξης και της σειράς, το είπαμε.


Ζυγός

Τρεις ή περισσότερες φορές την εβδομάδα

Οι Ζυγοί όταν θέλουν κάτι, δεν το κρύβουν. Τους αρέσει η ευχαρίστηση που προσφέρει το σεξ και δεν το κρύβουν (είναι άλλωστε ένα από τα 4 ζώδια με σεξουαλική ζωή φωτιά). Και για αυτό οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου το έχουν τακτικά στο πρόγραμμά τους.


Σκορπιός

Κυριολεκτικά … όλη την ώρα

Τα στερεότυπα σε ό,τι αφορά τον Σκορπιό, ισχύουν. Ο Σκορπιός είναι ένα τρελά σεξουαλικό ζώδιο. Αν έχει τον κατάλληλο σεξουαλικό σύντροφο, ο Σκορπιός είναι πιθανό να μην βγει καθόλου από την κρεβατοκάμαρά του.


Τοξότης

Ολη την ώρα ή πολύ σπάνια

Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικά άτομα. Γεμάτα σκέψεις, συνήθως με ανεξάρτητο πνεύμα και ανάγκη να διαθέτουν χρόνο στον εαυτό τους. Το σεξ για έναν Τοξότη σίγουρα δεν είναι αναγκαιότητα στην καθημερινότητά του. Ωστόσο, όταν οι εκπρόσωποι του ζωδίου του Τοξότη βρουν κάποιον που είναι συμβατοί πνευματικά και σεξουαλικά - δεν θα χάσουν την ευκαιρία να κάνουν εκπληκτικό σεξ.


Αιγόκερως

Λίγο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πολύ το Σαββατοκύριακο

Οι Αιγόκεροι, ένα κλασικό ζώδιο της γης, είναι πολύ δύσκαμπτοι όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα και τους κανόνες για το τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουν . Αποτέλεσμα αυτού, οι Αιγόκεροι μπορεί να μην είναι και ιδιαίτερα ευέλικτοι σε ό,τι αφορά στο σεξ (η αλήθεια είναι ότι είναι και αρκετά γκαντέμηδες στον τομέα αυτό). Τους αρέσει το σεξ και σίγουρα έχουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους, αλλά δυσκολεύονται στο να χαλαρώσουν και να αφεθούν. Πάντως και το σεξ για έναν Αιγόκερω γίνεται με πρόγραμμα.


Υδροχόος

Μια φορά κάθε δύο εβδομάδες

Οι Υδροχόοι είναι ζώδιο δύσκολο. Και μπορεί να δυσκολευτεί στο να συγχρονίσει το ρομάντσο, το συναίσθημα και το σεξ. Είναι το ζώδιο που κάνει το λιγότερο σεξ και αυτό γιατί για να κάνει πρέπει να αισθάνεται ότι υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός με τον άλλον.


Ιχθείς

Δύο φορές την εβδομάδα

Οι Ιχθείς προστατεύουν πολύ τις ευαίσθητες καρδιές τους (αν και συχνά την πατάνε με κακά παιδιά). Όταν ερωτεύονται, μπορούν να κάνουν σεξ συνέχεια. Είναι δημιουργικοί και συναισθηματικά ευφυείς, και αυτό επεκτείνεται σε όλους τους τομείς της ζωής των εκπροσώπων αυτού του ζωδίου, συμπεριλαμβανομένου του σεξ. Αυτό σημαίνει ότι όταν βρουν τον κατάλληλο παρτενέρ όριο δε υπάρχει. Μπορούν να κάνουν συνέχεια σεξ
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας