Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

«Στην υγεία των κορόιδων» -Το Twitter έφριξε με το πόθεν έσχες του Βαρουφάκη

Χρυσωρυχείο αποδείχτηκε το πέρασμα από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Γιάνη Βαρουφάκη, αφού αύξησε τα εισοδήματά του μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση, το καλοκαίρι του 2015.

Με καταθέσεις στην Ελβετία και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από «επιχειρηματική δραστηριότητα» ο κ. Βαρουφάκης έγινε στόχος πολιτικών σχολίων στα social media, αφού συνεχίζει να υπερασπίζεται ...τους φτωχούς και αδικημένους.
Δείτε ενδεικτικά κάποια σχόλια στο Twitter:
Στην υγεία των κορόιδων

Στην Ελβετία τα είχε τα πακέτα ο Βαρουφάκης ρε κορόιδα.

Πού θα τα είχε, στην Ελλάδα μαζί σας να γίνονταν IOUs

Μεγαλύτερη μπίζνα απ την αριστερά δεν έχει υπάρξει και μπράβο σε όσους το εκμεταλλεύτηκαν

Εγώ αν είχα καταθέσεις στην Ελβετία, όχι στη δραχμή, στο τάλαντο θα ήθελα να πάμε με άτακτη χρεοκοπία.

Αυτός ήθελε να σε πάει σε άτακτη χρεοκοπία, IOU και παράλληλο τραπεζικό σύστημα, για να φέρει τα ελβετικά φράγκα και να σου παίρνει το σπίτι για ένα μουχλιασμένο κομμάτι ψωμί.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΧΟΡΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;;

Ο Γιανης ο Βαρουφάκης που ήθελε την ρήξη και παράλληλο νόμισμα, έχει 250.000 δολλάρια σε τράπεζες του εξωτερικού και 25.000 στην Ελλάδα. Μέρες25 να έχεις

Μην είστε χαζοί. Εμείς οι μαθηματικοί πάμε μια μέρα καζίνο με τη θεωρία παιγνίων του Βαρουφάκη και κερδίζουμε ένα Audi ανά ώρα.

Τα πόθεν έσχες των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ με τα ομόλογα, τις μετοχές blue chips, τις καταθέσεις στην Ελβετία, τα οικοπεδάκια στις Βρυξέλλες, αποδεικνύουν την ανώτεροτητα του Σοσιαλισμού απέναντι στο σάπιο Καπιταλιστκο σύστημα.

Ε ρε και να έβγαινε για κανέναν άλλον ότι είχε τα λεφτά του στην Ελβετία όσο αγωνιζόταν να μετατρέψει τα εγχώρια σε μαρουλόφυλλα. (καλά, για τη ζάπλουτη συμβία με τα 840€ συνολικό εισόδημα δεν το συζητώ, έκτακτο παράρτημα θα είχε βγάλει ο Βαξεβάνης!)

Δλδ ο Μπαρουφάκης σου πάσαρε παράλληλο τραπεζικό σύστημα με δραχμούλα κ IOU και χακάρισμα για κλοπή των ΑΦΜ των πολιτών ενώ είχε τα λεφτά του σώα κ αβλαβή στην Ελβετία κ εσύ τον ξαναψήφισες;
Αστροπελέκι μου δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν πόσο βλάκας ήσουν κ παραμένεις.

Μη λυπάστε κανέναν τους. Όποιος το 2015 τολμούσε να ψελλίσει παιδιά μήπως να προσέξουμε λιγάκι με το δημοψήφισμα μόνο που δεν έτρωγε ξύλο. Οπότε αφήστε τους στην κακομοιριά τους να ψάχνουν 1 και 2 ευρώ για να πληρώσουν τον καφέ στο καφενείο.

Δημιουργική λογιστική συντρόφισσα. Την χρονια που είμαι υπουργός οικονομικών, στεγνωνω τα αποθεματικά των ταμε8ων, κλεινω τραπεζες, καιχασκογελαω στα φόρουμ, καταφερνω να αυξησω το εισόδημα 200%.
Αλλα που να ξέρετε εσείς
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας