Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Σχόλιο του Γρ. Τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Ο Κουκουλόπουλος σε ρόλο Δον Κιχώτη, μάχεται ανεμόμυλους.

Εμφανίζετε για να μας πει για τη ΔΕΗ, όταν δεν άκουσε τίποτε από την πλευρά Μητσοτάκη/Χατζηδάκη. Προφανώς τα αποδέχεται.
Δεν κατάλαβε ακόμη ότι η διαστρέβλωση δεν είναι όπλο που μπορεί ο ίδιος και το ΚΙΝΑΛ να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά. Τη δεξιά βολεύει η διαστρέβλωση των
θέσεων και των πεπραγμένων του ΣΥΡΙΖΑ.
Ενοχλήθηκε λοιπόν γιατί λέει, η κοινωνική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε άτοκο δάνειο από τη ΔΕΗ στον καθένα 1000 €. Κατά την άποψη του προφανώς έπρεπε να κόβει το ρεύμα, όπως η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων.
Ενοχλείται ακόμη που τελειώσαμε με τα μνημόνια χωρίς να πουλήσουμε το 17%. Θέλει να πουλήσουμε οπωσδήποτε. Να μην είμαστε ασυνεπείς άραγε, απέναντι στους αγοραστές που είχαν βρει;
Θυμήθηκε επίσης τη Μικρή ΔΕΗ για την οποία επιμένει ότι θα έπαιρναν 2 δις €. Ξέρουμε όλοι ότι δεν πουλούσαν τη Μικρή, αλλά την ΚΑΛΗ ΔΕΗ. Κουφάρι κρατούσαν για το Δημόσιο. Και το τίμημα είναι των ονείρων του.
Θα μπορούσε ο κ. Κουκουλόπουλος, να ανακτήσει, μέρος έστω, της χαμένης αξιοπιστίας του, αν έβγαζε τους παραμορφωτικούς φακούς που τον κάνουν να βλέπει τον εχθρό αριστερά του και δεξιά του το φίλο του λαού.

Κοζάνη 17 Σεπτέμβρη 2019
Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας