Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ορισμός Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων στο Δήμο Σερβίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την υπ. αριθ. 1/2019 απόφαση του Δημάρχου Σερβίων η οποία δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ: 6ΒΔΚ46ΜΓΗ5-5ΧΠ ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Σερβίων για την περίοδο από 01/09/2019 έως 06/11/2021.  Οι Αντιδήμαρχοι που ορίστηκαν με τις αρμοδιότητές τους είναι οι ακόλουθοι:
·         ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, με καθ’ ύλην αρμοδιότητες στα Οικονομικά Θέματα και κατά τόπον αρμοδιότητες στην Κοινότητα Πλατανορρεύματος.
·         ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, με καθ’ ύλην αρμοδιότητες στην Υποστήριξη της Καθημερινότητας και κατά τόπον αρμοδιότητες στις Κοινότητες Σερβίων, Αυλών, Γουλών και Κρανιδίων .
·         ΒΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ, με κατά τόπον αρμοδιότητες στις Δημοτικές Ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού.
·         ΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ με καθ’ ύλην αρμοδιότητες σε θέματα Τεχνικών Έργων και θέματα Υπηρεσίας Δόμησης.

   Με την ίδια απόφαση, ορίστηκαν και οι κάτωθι εντεταλμένοι σύμβουλοι με τις εξής αρμοδιότητες
·         ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, υπεύθυνος για τα οχήματα του Δήμου και για ζητήματα που προκύπτουν στις κοινότητες Λιβαδερού, Μεταξά, Τριγωνικού και Πολυρράχου
·         ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ ΑΘΗΝΑ, υπεύθυνη για θέματα προβολής και τουρισμού, πολιτιστικών, αλιείας και λίμνης Πολυφύτου και για ζητήματα που προκύπτουν στις κοινότητες Ιμέρων, Νεράιδας, Βαθυλάκκου, Ροδίτη Μεσιανής και Λευκάρων

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά; Ξεχάσαμε την Καστανιά, ένα από το μεγαλύτερα χωριά, με δύο μάλιστα οικισμούς και την μεγαλύτερη έκταση στον δήμο. Από όσο φαίνεται στην ανακοίνωση αλλά και στην πρώτη ανακοίνωση και στην διαύγεια, η Καστανιά δεν εμφανίζεται πουθενά στις κατά τόπους αρμοδιότητες. Και ποιος θα είναι αρμόδιος για την καθημερινότητα στην Καστανιά; Τόση ασχετοσύνη πια που να ξενχάνε ολόκληρο χωριό; Κρίμα γιατί τον τίμησε και με το παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε δημαρχε η Καστανια ειναι ξεχωριστο χωριο με πενταμελες τοπικο συμβουλιο και δεν ειναι γειτονια των Σερβιων θελω να ελπιζω οτι εγινε λαθος και οχι εσκεμενα η παραλειψη αντιδημαρχου με αρμοδιοτητα για θεματα της Καστανιας περιμενουμε διορθωση του λαθους σας.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο μονος Δήμαρχος που παρέκαμψε τον Κλεισθένη. Καμια συνεργασία. Είναι ο μόνος επισης που την πρώτη αλλά και τη Δεύτερη Κυριακή οι ψηφοφόροι του φώναξαν πως δεν τον θέλουν μόμο του. Η έπρση είναι εδω για επόμενα τεσσερα χρόνια.

Το Προφίλ μας