Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Μεγάλη επιτυχία του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στον 2ο αγώνα της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στο Μαυροχώρι Καστοριάς

Τέταρτος στην σειρά κατάταξης στον πίνακα μεταλλίων ανάμεσα σε είκοσι σωματεία ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης  στον 2ο αγώνα της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου στη λίμνη της Καστοριάς,  με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου.
Το σωματείο μας συμμετείχε στην διοργάνωση με τέσσερα πληρώματα που έφεραν τις εξής διακρίσεις:

·         Χρυσό μετάλλιο στο σκιφ αρχαρίων παίδων 12 ετών, με τον Παναγιώτη Μακρυγιάννη.
·         Αργυρό μετάλλιο στο διπλό σκιφ αρχαρίων παίδων με τους Δημήτρη Σταυριανίδη και Γιώργο Χαρισίου.
·         Πρώτες στον μικρό τελικό (7ες στην γενική κατάταξη) του διπλού σκιφ αρχαρίων κορασίδων, οι Σταυρούλα Παπαδημοπούλου και Βάια Βλάχου.
·         13ος στην γενική κατάταξη ο αθλητής μας Βασίλης Παπαδόπουλος στο σκιφ αρχαρίων παίδων.
Συγχαίρουμε τους αθλητές και τους προπονητές μας για την παρουσία τους και τις επιδόσεις τους.
Ενημερώνουμε πως ξεκινάει η νέα προπονητική σεζόν για το κωπηλατικό τμήμα. Όποιος γονέας ενδιαφέρεται να εγγραφεί το παιδί του στην ομάδα κωπηλασίας αρχαρίων, μπορεί να επικοινωνήσει με τους προπονητές: Λαπίκωφ Αναστάσιο (6979672652) και Καραμήτρο Γιάννη (6980114468) ή μπορεί να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του ομίλου μας στη λίμνη Πολυφύτου τις μέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 4.30μ.μ. έως τις 6.30μ.μ. Σάββατο 11.00-1.00μ.μ.

Τετάρτη 4/9/19

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας