Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Επιχαίρει για την ταλαιπωρία του Βελβεντού ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος! Για τον Μίμη Δημητριάδη λέει: "ο άνθρωπος είναι γενικώς αλλού"

Από το Kozan.gr
Αθανάσιος Κοσματόπουλος: «Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να γίνει ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού σε αυτή τη φάση. Το αν βρέθηκαν κάποιοι παράγοντες (βουλευτές – περιφερειάρχες), που φανάτισαν και ξεσήκωσαν αυτούς τους ανθρώπους (Βελβεντινούς) και τους άφησαν την εντύπωση ότι σίγουρα θα γίνει η ανεξαρτητοποίηση, αυτό ξεπερνά τα όρια της πολιτικής αγυρτείας & αλητείας»(Βίντεο)


«Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να γίνει ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού σε αυτή τη φάση. Το αν βρέθηκαν κάποιοι παράγοντες (βουλευτές – περιφερειάρχες), που φανάτισαν και ξεσήκωσαν αυτούς τους ανθρώπους (Βελβεντινούς) και τους άφησαν την εντύπωση ότι σίγουρα θα γίνει η
ανεξαρτητοποίηση, αυτό ξεπερνά τα όρια της πολιτικής αγυρτείας & αλητείας». Με αυτές τις κουβέντες, μεταξύ άλλων, σχολίασε τις εξελίξεις με το Βελβεντό, ο δήμαρχος Α. Κοσματόπουλος, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση West.
.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθετε αφου τον αφήνετε τόσο καιρό να χρωστάει τα δημοτικα ταμεία να τρέχει στο διαβαλκανικο με το αυτοκινητο του δημου να μπαίνει στη λίμνη σαν αφεντικο να βριζει τεχνικές υπηρεσιες της νομαρχιας να κατηγορεί θεσμους και αρχες και δεν τον εχετε ακόμη εξαποστείλει. Καλά να πάθετε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός νομίζει ότι θα τον φηφίσουν πάλι 1500 βελβενοι. Καντε ρε εναν βελβεντο συνδυασμο τωρα. Μονο Βελβεντο ρε αφου μπορειτε και σε λίγα χωρια. Και τη δευτερη κυριακη ξερετε εσεις.

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται με την αποκρια;
Οι φανοι; τους Κινέζους αλλά είναι σίγουροι για την εκλογή τους

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΡΕ ΟΤΙ Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο δημοσιογράφος είναι περήφανος για τα ρεπορτάζ που κάνει με αυτόν τον ακαταλόγιστο δήμαρχο; Υπαρχουν και όρια κυριε Βακρατσά.

Το Προφίλ μας