Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

«BEST IN ENGLISH» Ευρωπαϊκός διαγωνισμός on line στο ΓΕ.Λ. ΣΕΡΒΙΩΝ

Μια ακόμη εμπειρία απέκτησαν οι  μαθητές/τριες μας στις 30 Νοεμβρίου 2018 με  τη συμμετοχή τους στον online διαγωνισμό Αγγλικής γλώσσας «BEST IN ENGLISH» από το «Institute for Competencies Development » και το πρακτορείο «Czech-us student agency» με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού της Τσεχικής Δημοκρατίας για μαθητές/τριες Δ.Ε της χώρας που δεν έχουν σαν μητρική γλώσσα την Αγγλική. Έλαβαν μέρος μαθητές και μαθήτριες των Β και Γ τάξεων του σχολείου μας, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στην ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ (reading),στη ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ (Grammar) και στην ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ (Listening). Ο σκοπός του διαγωνισμού που διεξάγεται κυρίως εντός των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι να παρακινήσει τους μαθητές να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στην Αγγλική γλώσσα αλλά και να συγκρίνουν τις γλωσσικές τους επιδόσεις στην ξένη γλώσσα με αυτές μαθητών από άλλα σχολεία της χώρας τους αλλά και της Ευρώπης.

 Υπεύθυνη για το διαγωνισμό ήταν η καθηγήτρια Αγγλικών του σχολείου μας  κ. Μύρου Ευαγγελία, την οποία ευχαριστούμε θερμά που ενέπλεξε για άλλη μια φορά τους μαθητές μας σε μια τόσο σημαντική διαγωνιστική γλωσσική διαδικασία. Επίσης συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και την άψογη συμπεριφορά τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Διευθυντή του Γυμνασίου Σερβίων κ. Μίχο Φώτιο για την παραχώρηση του εργαστηρίου Πληροφορικής, ώστε να λειτουργήσουν συγχρόνως και τα δύο εργαστήρια Γυμνασίου –Λυκείου για τις ανάγκες του διαγωνισμού καθώς και στον καθηγητή Πληροφορικής κ. Παπαμάρκο Στυλιανό για την προετοιμασία των εργαστηρίων και την τεχνική υποστήριξή του στην διεξαγωγή του διαγωνισμού.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ
ΚΟΥΡΕΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας