Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Και επίσημα υποψήφια δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού η Ρίτσα Σπυρίδου

Mε απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης και γνωρίζοντας τα προβλήματα αλλά και τις ανάγκες της καθημερινότητας των συνδημοτών μου, σας γνωρίζω την απόφασή μου να είμαι υποψήφια για τη θέση της Δημάρχου, του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με σεβασμό στις προηγούμενες γενιές και εμπιστοσύνη σε αυτές που έρχονται και με την πεποίθηση ότι η προσωπικότητά μου αλλά και ο βίος μου, σηματοδοτούν ένα διαφορετικό πολιτικό ήθος, θέτω εαυτόν στην κρίση των συνδημοτών μου, προκειμένου να δουλέψω για την Πατρίδα μου.

Με τιμή Λαζαρίτσα Σπυρίδου
 

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Ρίτσα.Χαίρομαι ιδιαίτερα.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Σπυρίδου !! Μπράβο.Το Λιβαδερό μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Μια απο την ζημιες Κοσματοπουλου ειναι οτι πλεον ο καθενας νομιζει οτι μπορει να γινει δημαρχος

Ανώνυμος είπε...

Καλό αγώνα! Ορίστε που υπάρχουν και άξιοι υποψήφιοι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν εσένα αυτό σε πειράζει στα Σέρβια και μόνο αυτό τότε μην πας καλύτερα να ψηφίσεις..Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε παιδιά. Από που προκύπτει ότι είναι άξια. Είναι ή ήταν μήπως κανένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και δεν το ξέρουμε; Ήταν μέλος ή διοίκηση κανενός σωματείου ή τέλος πάντων κάποιου πολιτιστικού συλλόγου με επιτυχημένη θητεία και δεν το ξέρουμε; Τόσα χρόνια στην αφάνεια είναι η γυναίκα.

Ανώνυμος είπε...

Πρόβλεψη:
Αν η Σπυρίδου περάσει στον Β'γύρο,είναι Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Ρίτσα Σπυρίδου καλή δύναμη & αγώνα. Τα δύσκολα δεν θα είναι τώρα, αλλά μετά. Δεν σε φοβάμαι όμως αν έχεις την ίδια μαχητικότητα που έχεις δείξει σε όλο τον δημοσιογραφικό σου βίο.

Ανώνυμος είπε...

Kωνσταντοπουλε και Ελευθεριου κανονιστε να βγαλετε δημαρχο την Σπυριδου

Ανώνυμος είπε...

Απο πού και ώς πού η Σπυρίδου υποψήφια Δήμαρχος;Πουθενά και ποτέ δεν συμμετείχε στη ζωή μας εδώ στον Δήμο μας.Αν αγαπάς τον τόπο σου ζείς και δραστηροποιείσαι σ'αυτόν,αυτό είναι πραγματικό ενδιαφέρον όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και σκοπιμότητες κατευθυνόμενες.Φτάνει δεν αντέχει ο τόπος μας αλλους περαστικούς,όσοι ζούν στον τόπο μας αυτοί θα δώσουν και ζωή στον τόπο μας,φτάνει πιά.

Ανώνυμος είπε...

H Σπυρίδου είναι από αυτους που επέλεξε να μείνει στον τόπο μας και μάλιστα την ακολούθησε και ο εξαίρετος άντρας της ,Ο γιατρός που έχει και ιατρείο στα Σέρβια Γιάννης Λαθούρας.Ηιδια θα μπορούσε να δουλεύει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη άλλωστε είναι η νόνη στη Δυτική Μακεδονία που δούλεψε για χρόνια σε μεγάλα κανάλια.

Ανώνυμος είπε...

Είναι η πιο πετυχημένη δημοσιογράφος. Εχει μια άριστη οικογένεια Τα παιδιά της είναι καλά και προκομένα και ο άντρας της αγαπητός γιατρός στα Σέρβια στα Καμβούνια στο Λιβαδερό και σε όλες τις κοινότητες, Την Ρίτσα Σπυρίδου την ξέρουν όλοι και τη εκτιμούν εκτός από εσένα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σταματάτε με τις ανακρίβειες και την συκοφαντία; Ποιος σας είπε ότι η Σπυρίδου δεν ζει, εργάστηκε ή εργάζεται στον τόπο μας ή δεν γνωρίζει τι συμβαίνει σε αυτόν; Αυτό είναι το πολιτικό σας ήθος; Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

περαστικός είναι αυτός που σεν αφήνει το στίγμα του ακόμα και αν είναι μόνιμος κάτοικος. Η Σπυρίδου άφησε το θετικό της στίγμα στην επικράτεια και δε χωράει στον Δήμο Σερβίων που δούλεψε γι αυτήν την περιοχή όσο για καμία αλλη? Μην είστε μικρόψυχοι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ; ΠΟΤΕ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ Η ΣΠΥΡΙΔΟΥ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Δε σας πειράζει που δεν κάθεται στα Σέρβια; Που τα παιδιά της δεν παν στα σχολεία μας; Μόνο του Κωνσταντοπουλου η διαμονη σας πείραζε; Γατάκια;

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Σπυριδου που σας χρειάζεται! Τρομάζετε με το σοβαρό και το καλό.Θα μαθετε όταν θα είναι Δήμαρχος τι σημαίνει θετική σκέψη.

Ανώνυμος είπε...

Τ επιχείρημα είναι αυτό? Ποιός δε πληρώνεται για την δουλειά του.Σας ενοχλεί η αξιοπρέπεια και το ήθος? Τι είναι αυτό που σας πληγώνει και βγάζετε τέτοια μικροπρέπεια. οσο και να αμφισβητείτε,την προσωπικότητά τους δεν μπορείτε να την μειώσετε.Αυτά είναι κεκτημένα.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα! ετσι να φοβοσαστε!!

Ανώνυμος είπε...

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας έχει άριστη οικογένεια. Δεν έχουν όμως την φιλοδοξία να είναι και δήμαρχοι. Ο υποψήφιος δήμαρχος με την ενασχόλησή του με τα κοινά πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών για τις ικανότητές του και όχι γιατί ο άνδρας μου είναι γιατρός.

Ανώνυμος είπε...

Θεωρό ότι γνωρίζετε την κατάσταση του δήμου σε τι οικονομική κατάσταση έχει βρεθεί. Με βάσει αυτό, ο συνδυασμός σας με τους αντιδημάρχους που θα εκλέξουν οι δημότες (εάν εκλεγείτε) και γενικά όλους αυτούς τους παρατρεχάμενους που προσπαθούν να γευτούν μέσα από της πλάτες του κόσμου, και ειδικά ενός δήμου που έχει φτάσει στα όρια εσείς και η ομάδα σας θα είστε άμισθοι;. Περιμένουμε μια απάντηση ( αυτήν την ερώτηση θα την διμοσιεύσουμε και σε άλλες σελίδες).

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ,ΕΣΥ ΡΙΤΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙ...

Ανώνυμος είπε...

Θα λυσει τα προβληματα του τοπου η θετικη σκεψη?

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΕΙΔΑΜΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ Ή ΟΧΙ ; ΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ναι.Η θετική της μονο σκέψη φτάνει. Οι αλλη ούτε να σκεφτούν δεν μπορούν.Ρίτσα μαζί σου

Ανώνυμος είπε...

Εσύ θα δώσεις τα μισά από αυτά που παίρνεις. Γιατί αυτοί και οι οικογένειές τους θα πεινάσουν,ας μισοπεινάσετε και εσείς.

Ανώνυμος είπε...

Ρε απαντειστε καποιος. Τα παιδιά της που πήγαν και πανε σχολειο; Που καθεται η υποψηφια; Στην Κοζάνη δεν κάθεται; Γιατί καποιοι κάνατε σημαία τον τόπο κατοικίας του Βασίλη Κωνσταντόπουλουκάποτε. Τώρα κάνετε γαργάρες για τη Ρίτσα ε;

Ανώνυμος είπε...

Σπυρίδου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.Προχώρα είσαι η καλύτερη.

Το Προφίλ μας