Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

«Δήμος Βελβεντού» και μάλλον… όνειρο θερινής νυκτός!

Από την εφημερίδα ΚΟΖΑΝΗ
·         Οι του Βελβεντού θέλουν ανεξάρτητο και αυτόνομο δήμο! Καλά είναι τα «θέλω», μα τα «μπορώ» είναι τα δύσκολα. Ανεξάρτητα από το δίκιο ή μη των αιτημάτων των κατοίκων του όμορφου Βελβεντού και μη λαμβάνοντας ως δεδομένα τις όποιες υποσχέσεις των «διάφορων» της αυτοδιοικητικής, πολιτικής και πολιτειακής εξουσίας, καθώς αυτοί υπόσχονται δωρεάν και δεν γνωρίζουν πως αυτά που υπόσχονται εισπράττονται μετρητοίς, θεωρούμε πως είναι
πιο εύκολο να υπάρξει ενιαίος δήμος Κοζάνης (με την περιοχή Σερβίων-Βελβεντού) παρά ανεξάρτητος δήμος Βελβεντού! Και αυτό που εκτιμούμε… στο απώτερο μέλλον βέβαια!…
·         … Εκτός και αν… «ναι μεν αλλά»… Θα δούμε, εδώ θα είμαστε…

5 σχόλια:

ΔΗΜΟΤΗΣ Σ-Β είπε...

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΥΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ.
ΑΛΛΩΣΤΕ, Ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ #ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ#.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά
Φίλοι δεν έχει καθόλου σημασία το πως θα είναι η διοίκηση Κοινοτήτων και Δήμων σημασία έχει αυτοί που εκλέγονται ,εκλέγονται για ένα καπρίτσιο ή να προσφέρουν.
Παλιά ήταν ο Πρόεδρος σήμερα είναι ο Δήμαρχος, είδαν πολλά τα μάτια μας

Ανώνυμος είπε...

υπομονή για μερικές ακόμα βδομάδες...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί υπάρχει Δήμος Σερβιων Βελβεντού σήμερα; Ένα πράγμα πνιγμένο στα χρέη και στη μίζερη διοίκηση. Με ανήψια και παραιτημένους τους μισους Συμβούλους δεν κανεις αυτοδιοίκηση. Κανεις ιατρικά συνέδρια των 10 εισηγητών και των 5 ακροατών για τα έξοδα και μόνο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΑΙΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣ... ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΔΑΓΚΩΤΟ

Το Προφίλ μας