Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του παραρτήματος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) και του Συλλόγου Γυναικών Πτολεμαΐδας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα η από κοινού εκδήλωση του παραρτήματος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) και του Συλλόγου Γυναικών Πτολεμαΐδας (μέλος της ΟΓΕ) με θέμα: "Κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά".
Το άνοιγμα της εκδήλωσης έγινε από την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών, Κική Στεργίου. Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία από το μέλος του ΕΣΥΝ Τσώρου Μαρίνα με θέμα: "Ουσιοεξάρτηση - Η ιδιαίτερη επίδρασή της στις γυναίκες" όπου ανάμεσα σε άλλα παρουσιάστηκαν και ιδιαίτερα στατιστικά δεδομένα, από την έρευνα του ΕΣΥΝ του 2017 σε μαθήτριες Γυμνασίου. Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από τον πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος του ΕΣΥΝ, Κουδούνα Γιώργο για το πως εκφράζεται το φαινόμενο των ναρκωτικών και της αντιπαράθεσης σε τοπικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας