Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Δήμος Σερβίων–Βελβεντού: Ξεκίνησε η κατασκευή πεζοδρομίου στην επαρχιακή οδό Βαθυλάκκου – Ροδίτη. Καθημερινές αποκαταστάσεις βλαβών στο Βελβεντό

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή πεζοδρομίων κατά μήκος της επαρχιακής οδού που συνδέει τους οικισμούς Βαθυλάκκου, Μεσιανής, Κουβουκλίων, Ροδίτη. Έναν περίπου μήνα μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από το Δήμαρχο Σερβίων–Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο και τον ανάδοχο του έργου, ξεκίνησε το έργο κατασκευής πεζοδρομίων μήκος 1400μ. ενώ θα τοποθετηθούν φωτιστικά, παγκάκια, καλάθια απορριμμάτων κ.α. δίνοντας μία διαφορετική εικόνα αλλά και ασφάλεια για τους πεζούς και τους μαθητές στον συγκεκριμένο οδικό άξονα.
Παράλληλα αυτές τις ημέρες συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης βλαβών στα εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης της Δ.Κ. Βελβεντού. Καθημερινά συνεργεία υδραυλικών και τεχνικών του δήμου επεμβαίνουν στα σημεία που έχουν παρουσιαστεί βλάβες και οφείλονται κυρίως στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτών των δικτύων. (παλαιότητα και κακή κατασκευή) Σε συνδυασμό με τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκαλούνται συχνά και μεγάλα προβλήματα  με ότι συνεπάγεται αυτό στον τρόπο και στο χρόνο της αποκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας