Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ANAKOINΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ο.Α.Ε.Α.

Η Π.Ο.Α.Ε.Α.  από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν βάναυσα από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Δυτική και Ανατολική  Αττική ιδίως στους συνανθρώπους μας που έχασαν δικούς τους ανθρώπους συγγενείς και φίλους. ‘Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Α.Ε.Α. και πολλά μέλη μας συμπαραστάθηκαν και συμπαραστέκονται υλικά και ηθικά στους πληγέντες επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Καλούμε όλους τους Έλληνες, όσοι μπορούν, να προσφέρουν αίμα στα κατά τόπους κέντρα αιμοδοσίας και νοσοκομεία, και να συνεισφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και   είδη προσωπικής υγιεινής  στους τόπους συγκέντρωσης ανά περιοχή όπως δημαρχεία, γραφεία συλλόγων, φορέων, κομμάτων (πχ ΚΙΝΑΛ) κτλ. Ήδη σε μια πρώτη κίνηση το Δ.Σ της Π.Ο.Α.Ε.Α. με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χρήστο Οικονόμου τον επίτιμο Πρόεδρο Βασίλη Μπρακατσούλα,, τον Αντιπρόεδρο Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Γενικό Γραμματέα Ανδρέα Κουστούκη και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Κατερίνα Δορυφόρου συνέλεξε τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής και παιδικές τροφές και τα παρέδωσε στους πληγέντες της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.
Συνεχίζουμε και εντείνουμε τις προσπάθειές μας και καλούμε για μια ακόμα φορά όλους τους Έλληνες ΕΝΩΜΕΝΟΙ να επιδείξουμε την ανθρωπιά μας και την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη.
Για την Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Π.Ο.Α.Ε.Α.
Ο Πρόεδρος


Χρήστος Οικονόμου
Ο Γεν. Γραμματέας


Αντρέας Κουστούκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας