Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας»

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ

Η ΔΕΗ Α.Ε. με συνέπεια  ανταποκρίνεται στην υποχρέωση της, να διεξάγει τακτικούς προληπτικούς ελέγχους της υγείας των μισθωτών της. Για το σκοπό αυτό σχεδιάζει τους επόμενους 18 μήνες να πραγματοποιήσει 1000 τέτοιους ελέγχους υγείας στις περιοχές της Π.Ε. Φλώρινας και στους Δήμους Εορδαίας και Κοζάνης.  
Στα πλαίσια αυτά και κατόπιν συνεννόησης με τους Ιατρικούς Συλλόγους Κοζάνης και Φλώρινας, και προκειμένου να διασφαλίσει την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή Ιατρών στη διενέργεια αυτών των Ιατρικών-εργαστηριακών εξετάσεων, προχώρησε στη δημοσιοποίηση Πρόσκλησης Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σχετικών συμβάσεων με Ιατρούς των ειδικοτήτων Μικροβιολόγου, Καρδιολόγου, Ακτινολόγου, Πνευμονολόγου, Οφθαλμολόγου και Ωτορινολαρυγγολόγου.
Όσοι Ιατροί επιθυμούν να συμμετέχουν σ’ αυτό το πρόγραμμα μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους ανωτέρω Ιατρικούς Συλλόγους ή απευθείας με τη ΔΕΗ Α.Ε. στα τηλέφωνα 2463052317 και 2463052284.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας