Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Κατά της αυτονομίας του Βελβεντού ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης – “Δεν κρίνω σκόπιμο να ανοίξει το χωροταξικό για κανέναν ηπειρωτικό Δήμο”-Βίντεο με την απάντηση στην ερώτηση του Kozanimedia για Αιανή και Βελβεντό

Από το Kozanimedia.gr

14 σχόλια:

Κλεισθένης είπε...

Βελβεντινοί,τις πλερέζες!!

Ανώνυμος είπε...

θα ρωτήσουμε την γάτα που να βάλουμε τα ψάρια ;;

Ανώνυμος είπε...

κάποια μεσα ενημέρωσης ενώ υπάρχει δήλωση για το πως γίνονται οι μετρήσεις καταλληλοτητας του νερού στο Βελβεντου που παραπέμπει και σε θέμα υγείας και ασφάλειας πληθυσμού ασχολούνται με το τι είπε ο Ιωαννιδης τι πινετε και δεν μας δινετε και μας εκει στα καναλια;

Δημοτης Σ-Β είπε...

Ρε μαστορα, μηπως εγινες κιολας φαταουλας και τα θελεις ουλα σ'ν Κοζιανη; Θα ' ρθει η ωρα για τη φαπα σου, γιαλαντζι "τοπος να ζεις".

Παναγιώτης Πλιάτσιος είπε...

Δε συνηθιζω να σχολιαζω πλεον. Αλλά το Kozanimedia είναι το μονο τοπικο ΜΜΕ, μεχρι την ωρα αυτη, που ασχοληθηκε με το τι ειπωθηκε στη συνεδριαση του Δ.Σ. Σερβίων-Βελβεντου για το νερό, απο τον Ζ. Παπαδημητρίου. Ας προσεχουμε τι γραφουμε.
Ευχαριστω για τη φιλοξενια το διαχρονικά εξαιρετικό ai-vres.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ Πλιατσο γλειφτη των Βελβεντινων μολις ακουσεις θεμα Βελβεντου το προβαλεις αμεσως για τον υπολοιπο δημο μουγγα μονο τα σωου του δημαρχου ξερεις να ειρωνευεσαι

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλα έπραξες επραξες το δημοσιογραφικο σου καθήκον σ ευχαριστούμε αλλά βρε Παναγιώτη ας έκανες και ενα ρεπορτάζ στην υπηρεσία υγείας της περιφέρειας να τους ρωτήσεις αν αυτός ο τρόπος δειγματοληψιας που αναφέρει ο σύμβουλος είναι ο σωστός.

Παναγιώτης Πλιάτσιος είπε...

Έχετε σοβαρό θέμα κάποιοι και εκεί, έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πλιάτσιο,
Αν ξέρατε τι άγρια λογοκρισία πέφτει σε ευπρεπέστατα σχόλια δεν θα είχατε την ίδια γνώμη για το Ai-Vres. Μετά την ενημέρωσή μου ελπίζω να είστε πιο προσεκτικός στις κρίσεις σας.

ai-vreS είπε...

Όπως ξέρετε ο νόμος για τα ανώνυμα σχόλια στο διαδίκτυο έχει αλλάξει. Θεωρούμε ότι πρέπει να προστατέψουμε τους εαυτούς μας.

Τα "ευπρεπέστατα" σχόλια για σένα 2.08, μπορεί είτε να αναφέρονται σε άτομα που τα ίδια έχουν ζητήσει να διαγραφούν, είτε να αφορούν σε ανακρίβειες.

Αν μας πεις σε τι αναφέρεσαι, ευχαρίστως να σου εξηγήσουμε την αιτία της διαγραφής.


Παναγιώτης Πλιάτσιος είπε...

Πρέπει να δείτε τα σχόλια στο Kozanimedia. θα επιμεινω. Η δουλεια που κανουν ερασιτεχνικα στο si-vres ειναι καλυτερη απο πολλους επαγγελματιες.

Παναγιώτης Πλιάτσιος είπε...

Για το θεμα του νερου. Παιδια, δεν προλαβαινουμε τα παντα. Περιμενω βιντεο της συνεδριασης πιο αναλυτικο πρωτα. Αν υπαρχει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Παναγιώτη, δυστυχώς δεν υπάρχει. Μόνο από την απ' ευθείας μετάδοση.

Παναγιώτης Πλιάτσιος είπε...

Aυριο τοτε θα το δω το θεμα. Ευχαριστω.

Το Προφίλ μας