Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Τι θα γίνει με το φετινό River Party στο Νεστόριο Καστοριάς – Αναδείχθηκε η εταιρία που θα το αναλάβει

Ημέρα διεξαγωγής της περιβόητης δημοπρασίας για την διοργάνωση του River Party στο Νεστόριο, ήταν η σημερινή και όπως όλα δείχνουν αναδείχθηκε εταιρεία που θα την αναλάβει
Η δημοπρασία διενεργήθηκε στο δημαρχείο του Νεστορίου και με όσα μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για την εταιρεία που φέρει την επωνυμία «River Club μονοπρόσωπη ΙΚΕ» συμφερόντων του ομίλου ΙΡΙΣ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της sentras.com.gr το καλλιτεχνικό πρόγραμμα είναι ήδη προγραμματισμένο και προσυμφωνημένο. Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως γίνονται αυτές τις ημέρες διαπραγματεύσεις προκειμένου να κλείσει ένα μεγάλο καλλιτεχνικό όνομα για το βράδυ του Σαββάτου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων του μεγάλου μουσικού και κατασκηνωτικού φεστιβάλ. Παράλληλα ετοιμάζεται ένα φαντασμαγορικό σόου για όλες τις ημέρες της φετινής διοργάνωσης.
Από το sentra.com.gr
Το είδαμε στο Kozanilife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας