Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου της Τ.Κ. Μεταξά προς τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης και τους γιατρούς Τσιανάκα Δ., Μαρκοπούλου Αν., Καρατζέτζο Χ., Γκαλιαμούτσα Β., Τσαρίδη Ελ, Φούντογλου Αν., Γκόγκο Γ. για την αφιλοκερδή τους προσφοράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΑ


ΜΕΤΑΞΑ 31 Μαΐου 2018
Ταχ. Δ/νση: Μεταξά
Ταχ. Κώδικ. 50500
Πληροφορίες: Μπλαχάβας Ιωάννης
Τηλέφωνο: 2464061294 - 6948470102

Προς: Ιατρικό Σύλλογο Π.Ε Κοζάνης
                        

ΘΕΜΑ:  Ευχαριστήρια επιστολή


Ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Μεταξά του Δήμου Σερβίων Βελβεντού, ευχαριστεί θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Π.Ε. Κοζάνης για τη διάθεση κλιμακίου ιατρών, αποτελούμενο από τους Τσιανάκα Δημήτριο καρδιολόγο, Μαρκοπούλου Αναστασία Παθολόγο Διαβητολόγο, Καρατζέτζο Χαρίσιο Ορθοπεδικό, Γκαλιαμούτσα Βασίλειο Ουρολόγο, Τσαρίδη Ελευθέριο Γυναικολόγο, Φούντογλου Αναστάσιο Νεφρολόγο, Γκόγκο Γεώργιο Ψυχολόγο,   οι οποίοι επισκέφτηκαν την Κοινότητα και πραγματοποίησαν ιατρικούς ελέγχους σε περισσότερους από 100  κατοίκους του Μεταξά αφιλοκερδώς.
Είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους ανθρώπους του Μεταξά αυτή η προσφορά υπηρεσιών, αφού η
μεγάλη χιλιομετρική απόσταση σε συνδυασμό με την οικονομική δυσπραγία καθιστούν συχνά την επίσκεψη σε ιατρείο αστικού κέντρου απαγορευτική για αρκετούς από εμάς.

Ελπίζω και εύχομαι ανάλογες πρωτοβουλίες μελλοντικά να γίνουν θεσμός.
Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,
Μπλαχάβας Γιάννης,
Πρόεδρος Τ. Κ. Μεταξά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας