Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Δήμος Σερβίων–Βελβεντού: Υπογραφή σύμβασης έργων για σχολικά κτίρια Βελβεντού (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Δύο σημαντικά έργα που σχετίζονται με τις σχολικές υποδομές του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού θα εκτελεστούν το επόμενο διάστημα στη Δ.Κ. Βελβεντού καθώς υπογράφηκαν οι συμβάσεις από τον Δήμαρχο Αθανάσιο Κοσματόπουλο και τους αναδόχους των έργων.
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για έργα που θα εκτελεστούν αντίστοιχα στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου Βελβεντού και στο Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού, παρεμβάσεις που όπως ανέφερε ο κ. Κοσματόπουλος «θα επιλύσουν χρόνια προβλήματα βελτιώνοντας τις συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό». Ειδικότερα, στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου Βελβεντού θα τοποθετηθεί υδραυλικός ανελκυστήρας κατακόρυφης μεταφοράς με προδιαγραφές εξυπηρέτησης Ατόμων με Αναπηρία ενώ το έργο στο Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης κι επισκευών όπως:
  • Επισκευή αποχετευτικής εγκατάστασης στα W.C.
  • Επισκευή στέγης των W.C. οριζόντιας επιφάνειας 132μ2
  • Αντικατάσταση πατημάτων εσωτερικών κλιμακοστασίων
  • Αντικατάσταση τριών ξύλινων εσωτερικών θυρών αιθουσών του ορόφου
  • Επισκευές στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου
Η χρηματοδότηση των έργων προέρχεται από πιστώσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»
Προϋπολογισμός μελέτης: 40.500,00 Ευρώ.
Αξία σύμβασης 17.414,99 ευρώ
Έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑμεΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»
Προϋπολογισμός μελέτης 47.500 ευρώ
Αξία σύμβασης 46.075,01ευρώ

1 σχόλιο:

  1. Όλα καλά δήμαρχε μόνο που εσύ χαμπάρι δεν πήρες από που χρηματοδοτήθηκαν τα έργα και ποιός συνέταξε τις μελέτες. Ο δήμος δεν έκανε τίποτα για τα έργα. Οι βελβενδινοί με τις διασυνδέσεις τους εξασφάλισαν την χρηματοδότηση των έργων από την περιφέρεια, και ο δήμαρχος μόνο υπογράφει τις συμβάσεις επειδή ο δήμος είναι ο κύριος του έργου. Κανένα δικό σου έργο δήμαρχε θα δούμε κάποια στιγμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας