Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Χιλιάδες ευρώ από την Περιφέρεια στο δικηγόρο Παναγιώτη Καλαϊτζή-Είναι ο…συντονιστής της ομάδας “Φίλοι Θόδωρου Καρυπίδη” στο Facebook που υμνεί τον περιφερειάρχη και υβρίζει τους επικριτές του!

Από το kozanimedia.gr
Χιλιάδες ευρώ στο δικηγόρο της Κοζάνης Παναγιώτη Καλαϊτζή, για δεκάδες υποθέσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας τα τελευταία 3,5 χρόνια, έχει εκταμιεύσει το ταμείο της Οικονομικής Επιτροπής, με τη στήριξη και την απόφαση, φυσικά, του ίδιου του περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη.
Η επιλογή του κυρίου Καλαϊτζή, στενού φίλου, πλέον, του περιφερειάρχη, να εκπροσωπήσει την Περιφέρεια ενώπιον των δικαστηρίων, είναι επί…μονίμου, σχεδόν, βάσεως, με τον πρώτο να αναλαμβάνει υποθέσεις σχεδόν κάθε μήνα, όπως αναφέρεται και σε σχετικά έγγραφα αποφάσεων που αναρτώνται στη “Διαύγεια”.
Δείτε χαρακτηριστικά εδώ, εδώ και εδώ

Ασφαλώς, η περιφερειακή αρχή έχει κάθε δικαίωμα να αναθέτει τις υποθέσεις της σε δικηγόρο της επιλογής της, κάτι που είναι απολύτως νόμιμο. Ωστόσο, μόνο απαρατήρητο δε μπορεί να περάσει το γεγονός πως, εδώ και τρία σχεδόν χρόνια, ο Παναγιώτης Καλαϊτζής είναι και ο…συντονιστής της ομάδας “Φίλοι Θόδωρου Καρυπίδη” στο Facebook, με τον ίδιο σε καθημερινή βάση να..υμνεί και να αποθεώνει τον περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά, παράλληλα, να υβρίζει όσους τολμούν να τον επικρίνουν ή να ασκήσουν κριτική στην περιφερειακή αρχή!
Δείτε μόνο δυο χαρακτηριστικά, πρόσφατα παραδείγματα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας