Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

H λειτουργία των σχολείων στη Δυτική Μακεδονία για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη  για αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 , κατά  μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω  των συνεχιζόμενων     δυσμενών  καιρικών συνθηκών .  
Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας.


Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.



Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου κ. Πασχάλη Γκέτσιου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου την Τετάρτη 28/02/2018 στις 09:00 το πρωί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
             Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ
  ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΚΕΤΣΙΟΣ


Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 28/02/2018 μια ώρα αργότερα από το κανονικό τους ωράριο, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.
Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους αύριο Τετάρτη 28.2.2018 δύο ώρες αργότερα λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών, Γιώργου Δασταμάνη τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους αύριο Τετάρτη 28.2.2018 στις 9:30 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας