Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Κοζάνη: Οι "κολλητοί" της δημοτικής αρχής με τρικ δεν πληρώνουν

του Σπύρου Κουταβά από το vetonews.gr
Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στο δήμο Κοζάνης ισχύουν για όλους αλλά η υλοποίησή τους φαίνεται ότι αφορά μόνο ορισμένους πολίτες.
Η δημοτική αρχή υπό τον Λευτέρη Ιωαννίδη έλαβε την απόφαση ότι όσοι χρησιμοποιούν τις αίθουσες του δήμου, Κοβεντάρειο, αίθουσα
Δηπεθε, Χαρτοθήκη κλπ.  να πληρώνουν αντίτιμο χρήσης. Για την αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ το αντίτιμο ίσχυε και από την προηγούμενη δημοτική αρχή.
Βέβαια σε κάθε εφαρμογή της απόφασης του δήμου υπάρχει και το παράθυρο για την μη εφαρμογής της. Όποιος δηλαδή θέλει να αποφύγει την πληρωμή  του αντιτίμου για παράδειγμα της αίθουσας του ΔΗΠΕΘΕ που είναι 350 €, προτείνει στο ΔΗΠΕΘΕ η στον δήμο Κοζάνης να είναι συνδιοργανωτής
της εκδήλωσής του, και έτσι είναι όλοι είναι ευχαριστημένοι. Εκτός βέβαια από τα «κορόϊδα» που δεν τους πέρασε απο το μυαλό, ότι η δήμος Κοζάνης μπορεί να συμμετέχει ως συνδιοργανωτής της εκδήλωσής τους όπως στην παρουσίαση ενός βιβλίου με διακεκριμένα πρόσωπα της πολιτιστικής και πολιτικής ζωής.
 Με λίγα λόγια ο δήμος Κοζάνης και ο Λευτέρης Ιωαννίδης επιφυλλάσουν για «κάποιους» την ευνοϊκή μεταχείριση, που λέει ότι, όποιος έχει σχολή μουσικής και βγάζει χρήματα από τους μαθητές του η Ωδείο η κάποιος άλλος φορέας, εκδοτικός οίκος η ακόμη και Φαρμακευτική εταιρία που ασχολείται με μια εξιδεικευμένη ασθένεια, μπορεί να κάνει την παραπάνω "ντρίπλα",  και να να μην πληρώνει το προβλεπόμενο αντίτιμο.
Αναφέρουμε τα παραπάνω, θέλοντας να στηλιτεύσουμε αυτή την συμπεριφορά, που καλλιεργεί την παλαιοαισθητική του «κολλητού της δημαρχιακής αυλής» και των προσώπων που περιστοιχίζουν τον δήμαρχο, καθώς δημιουργεί αθέμιτες πρακτικές εις βάρος άλλων πολιτών, φορέων και προσώπων που δεν τυγχάνουν τέτοιας μεταχείρισης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας