Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοινώσεις για τη λειτουρία των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία (συνεχής ενημέρωση!)

 Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Κοζάνης θα παραμείνουν κλειστά.

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω της συνεχούς χιονόπτωσης.
Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί παιδικοί. σταθμοί του Δήμου Εορδαίας

 Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 26.2.2018 λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Ανακοινώνεται ότι αύριο Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Καστοριάς θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15 π.μ. λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με απόφαση του δημάρχου Γ. Δασταμάνη όλα τα σχολεία του Δήμου Γρεβενών σήμερα, Δευτέρα26 Φεβρουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά λίγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

δήμαρχε και στα Σέρβια κλειστά τα σχολεία εγώ τα παιδιά μου δεν τα στέλνω μέσα στο κρύο να κάνουν μάθημα.Περυσι ο μικρός μου και της φίλης μου ο γιος. Επισης είναι πολλοί οι τραυματισμοί λόγου πάγου .

Το Προφίλ μας