Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ

“Οι πολιτικές εξελίξεις, οι σχεδιασμοί των ΝΑΤΟ-ΕΕ στα Βαλκάνια και η πρόταση του ΚΚΕ”

Ομιλητής Ζαριανόπουλος Σωτήρης Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:30μμ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το μόνο κόμμα που αγωνίζεται καθημερινά και εμημερώνει τον λαό και προβάλει τις θέσεις του!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι όπως τα λες είναι σύντροφε, είναι το κόμμα των τεμπέληδων των ξεπουλημένων, αγωνίζονται για την πλήρη ενσωμάτωση των Λαθρομεταναστών στην Ελλάδα ενώ τον Έλληνα εργάτη τον έχουνε ξεχάσει. Αγωνίζονται για μια Ελλάδα διεθνοποιημένη χωρίς σύνορα, χωρίς έθιμα και ήθη συμπλέοντας στα σχέδια την Νέας τάξης των πραγμάτων για ένα κόσμο ενοποιημένο που θα κυβερνάτε από παγκόσμια εξουσία. Το θέμα της Μακεδονίας είναι υπέρ στο να δοθεί το όνομα στους γιφτοσκοπιανούς. Είναι το πρώτο κόμμα το οποίοι πούλησε εθνικό πλούτο σε ιδιώτη, αναφέρομαι στις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες του 902, συχνότητες κρατικές πουληθήκανε σε ιδιώτη στο κανάλι Ε. είναι το μόνο κόμμα που λέει την αλήθεια τόσα χρόνια δεν μας είπε από πού χρηματοδοτείτε? Ο γραμματέας σας ο κουτσούμπας να μας πείτε τα πρώτα ένσημα ποιος του τα κόλλησε? Μα φυσικά ο περισσός για να παριστάνει τον κηφήνα. Ντροπή σας μιλάτε και από πάνω. Βλέπουμε την κατάντια τις αριστεράς του Σύριζα στην Ελλάδα, οι οποίοι έχουνε μετατραπεί σε συμμορία τρομοκρατική άκρος επικίνδυνη για τους πολίτες. Το ίδιο και χειρότερα είστε και εσείς στο ΚΚΕ. Η 17Νοέμβρη δικιά σας ήταν, ένα εργαλείο στην θέληση του κεφαλαίου για την επιβολή των σχεδίων παγκόσμιας τρομοκράτησης.

Ανώνυμος είπε...

Η ασχετίλα σε όλη της το ….μεγαλείο 5:25 μμ

Ανώνυμος είπε...

....τις συχνότητες τις έχει το Ελληνικό κράτος, η άδεια έχει πουληθεί στον (ξένο) - πόντιο (αν θεωρείται έτσι) , μεγάλο Σαββίδη!! φίλε "πατριώτ΄"

Το ΚΚΕ θα γίνει ο εφιάλτης σου είπε...

5:25,ΑΡΡΩΣΤΕ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και τα παρακάτω είναι μπούρδες? Αυτοί εισται

Παρέμβαση στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων πραγματοποιεί το ΚΚΕ, μια μέρα πριν το συλλαλητήριο της Αθήνας. Σε ανακοίνωσή του, ο Περισσός επισημαίνει ότι «το κυριότερο είναι η διασφάλιση των σχέσεων ειρηνικής συνεργασίας, διασφάλισης του απαραβίαστου των συνόρων των δύο χωρών, αλλαγή του Συντάγματος της γειτονικής χώρας, αποφυγή κάθε αλυτρωτικής προπαγάνδας». Σύμφωνα με το ΚΚΕ, τα στοιχεία αυτά ακυρώνουν τη βάση της ανιστόρητης θεωρίας περί Μακεδονικού έθνους.

«Η αμφισβήτηση αυτής της πραγματικότητας, με το σύνθημα «η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική», εννοώντας όλη τη γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου. Τροφοδοτεί τον εθνικισμό και τον αλυτρωτισμό», επισημαίνει.

Το ΚΚΕ καλεί τους πολίτες να δουν την ουσία του προβλήματος, καθώς τόσο η κυβέρνηση όσο και οι δυνάμεις που επενδύουν στον εθνικισμό και τον αλυτρωτισμό, αναγορεύουν το όνομα σε κύριο ζήτημα και «κρύβουν τη συμφωνία τους με τη ΝΑΤΟϊκή ομπρέλα, κάτω από την οποία διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις, με στόχο την ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ».

Ανώνυμος είπε...

Σωστό το ΚΚΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αριστερά Φασισταριά και ρατσιστές του Ελληνισμού το συλλαλητήριο σας ξεγύμνωσε εσάς και όλους τους υπόλοιπους 300 τρομοκράτες και κηφήνες της Ελληνικής βουλής.

ΚΚΕ θα λες και θα κλαις! είπε...

11:08 χάνεις λάδια.

Ανώνυμος είπε...

κάτω η χούντα της Αριστεράς η ποιο επικίνδυνη !!! Ελλαδα Ελληνισμός Πατρίδα μου γλυκια !!!

Το Προφίλ μας