Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Τα βάζει τώρα με την περιφέρεια ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού: «Zυγούρης – Παπαδόπουλος, με την «ομπρέλα» της Περιφέρειας, να διώξουν τον δήμαρχο γιατί έρχονται θέματα για την Περιφέρεια, πολύ σοβαρά και θέλουν δικό τους δήμαρχο» (Βίντεο)

Από το Kozan.gr
Λίγο πριν το πέρας της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού κι αφού προηγουμένως είχε δεχτεί σκληρή κριτική από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων, με φωνές που ζήτησαν την παραίτησή του, θεωρώντας τον ως τον κύριο υπεύθυνο για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος και τον κίνδυνο να κοπεί το ρεύμα στις εγκαταστάσεις του, ο δήμαρχος Α. Κοσματόπουλος, απάντησε, σε υψηλούς τόνους, με πρωτοφανείς δηλώσεις, που θα συζητηθούν, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Zυγούρης – Παπαδόπουλος, με την
«ομπρέλα» της Περιφέρειας, να διώξουν τον δήμαρχο γιατί έρχονται θέματα για την Περιφέρεια, πολύ σοβαρά και θέλουν δικό τους δήμαρχο. Ο κ. Κωνσταντόπουλος φαίνεται έχει ξεφύγει τώρα τελευταία και δεν θέλω να τον κακοκαρδίσω, το βλέπω κι από ιατρική άποψη. Ο κ. Λιάκος αφού έλυσε κάτι προβλήματα δικά του, να φύγει ο δήμαρχος», ήταν μερικά από αυτά που ανέφερε ο δήμαρχος, πριν αναπτύξει την επιχειρηματολογία του σχετικά με τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να ψηφιστεί η αύξηση των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού κτλ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Δήμαρχέ καλά τα είπες χωριά ερημωμένα φεγγοβολούν από φωτισμό, δεν πληρώνουν νερό και οι εκπρόσωποι του ουρλιάζουν και παραφέρονται διαρκώς διακόπτοντας κάθε λίγο και λιγάκι την συνεδρίαση.

Ανώνυμος είπε...

11:28
Ενω εδω που πληρωνουμε τελη για λαμπες που δεν καινε και οι μαναδες φοβουνται να κυκλοφορησουν,για το ειρηνοδικειο που δεν λειτουργει,για το παλιο κτηριο της αστυνομιας που δεν λειτουργει και ενα σωρο αλλα κτηρια ημαστε ενταξει και ενοχλησαν τα χωρια

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΥΛΙΚΟ! ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΟΟ ΙΝΕΡΝΕΤ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ 197000 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ 160000! ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗ!

Το Προφίλ μας