Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δ/ντή ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας Κ. Κωνσταντόπουλου στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Τρανοβάλτου

Με ιδιαίτερη χαρά ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας όπως επίσης και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα, πληροφορηθήκαμε τη συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου Τρανοβάλτου στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του stoiximan.gr «Μικροί ήρωες ταξιδεύουν», στα πλαίσια του οποίου προγράμματος γίνεται προσπάθεια να γεφυρωθούν γεωγραφικά τα χάσματα της ακριτικής Ελλάδας με τη συμμετοχή σχολείων των ακριτικών περιοχών της Ελλάδας και να αναδειχτεί η εκπαιδευτική πραγματικότητα και η αξιέπαινη προσπάθεια των εκπαιδευτικών να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στους μικρούς μαθητές και κατά συνέπεια στον τόπο μας.

Στο βίντεο που προβάλλεται στο διαδίκτυο, διαπιστώνεται, ότι η ανιδιοτελής προσφορά της Διευθύντριας κ. Ιωάννας Τζουκοπούλου, εμπνέει τους μικρούς μαθητές , τους δίνει τη δυνατότητα με τις πρωτοβουλίες της να επισκεφτούν την Αθήνα και τα αξιοθέατά της, την Ακρόπολη και το Μουσείο της, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να αποκτήσουν εμπειρίες από την επίσκεψη στο μεγάλο αστικό κέντρο γεφυρώνοντας τα γεωγραφικά χάσματα και να γνωρίσουν δια ζώσης την ιστορία του τόπου μας.
Συγχαρητήρια στη δασκάλα Ιωάννα Τζουκοπούλου και στους μικρούς μαθητές, πρωταγωνιστές του βίντεο και της σχολικής ζωής, Βάγια Σφαλύρα απ΄την Ελάτη και τον Κωνσταντίνο Παυλίδη απ΄τον Τρανόβαλτο όπως επίσης και σε όλους τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι με τη στάση τους και τις προσπάθειές τους μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας