Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Β. Κωνσταντόπουλος ξεσπά κατά της δημοτικής αρχής Σερβίων-Βελβεντού: “Αν είχαν μαζέψει τρία χρόνια τα τέλη η ΔΕΗ δε θα έκοβε το ρεύμα..αυτό δεν έγινε με κανέναν δήμαρχο”!

Από το Kozanimedia.gr
Δριμύ “κατηγορώ” κατά της δημοτικής αρχής του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού και προσωπικά κατά του δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου για την πρωτοφανή διακοπή ρεύματος, από τη ΔΕΗ, σε δημοτικά καταστήματα (αρχικά) του Βελβεντού, εξαπολύει, μιλώντας στο Kozanimedia, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος δηλώνει:
“Αυτό δε συνέβη με κανέναν πρώην δήμαρχο, όσο μεγάλα και αν ήταν τα χρέη” τονίζει ο κ. Κωνσταντόπουλος, προσθέτοντας πως “είναι
άσχημο και προσβλητικό για την περιοχή μας. Ο δήμαρχος δε φρόντισε έγκαιρα να πληρώσει έστω ένα μικρό ποσό και να προχωρήσει σε σχετική ρύθμιση προς τη ΔΕΗ. Η ευθύνη είναι και προσωπική, αλλά και της δημοτικής αρχής, σε όλες τις εκφράσεις της, γιατί εδώ και τρία χρόνια δεν ασχολήθηκαν εμπεριστατωμένα και δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ. Ούτε, όμως, φρόντισε η δημοτική αρχή να καταρτίσει μια εμπεριστατωμένη μελέτη για τα δημοτικά τέλη και την τιμολόγησή τους, ώστε να αποφασίσει αρμοδίως το Δημοτικό Συμβούλιο. Εμείς θεωρούμε πως, αν γίνει εξοικονόμηση πόρων και μείωση εξόδων, τότε ίσως δε θα χρειαστούν και αυξήσεις. Όμως τρία χρόνια τώρα δεν είχαν μαζέψει τα τέλη…αν αυτό είχε συμβεί τότε, φυσικά, θα είχε πληρωθεί η ΔΕΗ, αλλά και ένα μεγάλο μέρος της οφειλής προς τη ΔΙΑΔΥΜΑ και, φυσικά, δε θα έκοβαν το ρεύμα…”

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωνσταντόπουλε είναι ρεζιλίκια δεν αντιλέγουμε αλλά πάλι δεν τα γνωρίζετε καλά τα πράγματα και λυπάμαι που δεν σας ενημερώνει και κανένας σύμβουλος σας. Τέτοια ρεζιλίκια δεν γίνονται πρώτη φορά στον Δήμο μας. Επί Δημαρχίας Καραντάκου συγκεκριμένα η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Δημαρχείο Σερβίων και τραβούσανε με μπαλαντέζα ρεύμα από το ΚΕΠ δίπλα. Επιπλέον επί Δημαρχίας αειμνήστου Τσιγκώιδα Σερβιώτης εργολάβος κατέσχισε για, οφειλές του Δήμου προς την εταιρεία του, το τζιπάκι του Δήμου και για εμπαιγμό γύριζε βόλτα μέσα στην πόλη. Αυτά γίνανε στο παρελθόν τώρα σειρά έχει το Βελβεντό. Εσείς πάλι με τα γραφόμενα σας ξένος μοιάζετε !

Το Προφίλ μας