Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Τώρα…τρέχουν στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού να μην τους κόψουν το ρεύμα-Ραντεβού την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη με στελέχη της ΔΕΗ

Από το kozanimedia.gr
Tην τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή προσπαθούν στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού να αποφύγουν τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε κτιριακές εγκαταστάσεις, λόγω του υπέρογκου χρέους των 1.268.000 ευρώ προς τη ΔΕΗ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia από τη Διεύθυνση Πωλήσεων Βορείου Ελλάδας της Επιχείρησης, μετά από σημερινή επικοινωνία στελεχών της δημοτικής αρχής του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, ορίστηκε ραντεβού μεταξύ των δυο πλευρών για την ερχόμενη Τρίτη 24 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εξευρεθεί κάποια λύση, πιθανότατα με ρύθμιση της μεγάλης αυτής οφειλής.
Ωστόσο, η ΔΕΗ, σύμφωνα και με το σχετικό έγγραφο που έχει κοινοποιηθεί στη δημοτική αρχή,
πρόκειται να ξεκινήσει από τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, δηλαδή μια ημέρα πριν το ραντεβού των δυο πλευρών, την πρώτη διακοπή της ηλεκτροδότησης, με τη σχετική εντολή να έχει ήδη διαβιβαστεί σήμερα, Παρασκευή, στον ΔΕΔΔΗΕ.
Πλέον, αποτελεί θέμα του ΔΕΔΔΗΕ εάν, όντως,τη Δευτέρα θα υπάρξει διακοπή ηλεκτροδότησης σε δημοτικά κτίρια, αρχής γενομένης από το Βελβεντό.
Π.Π.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από που τρέχουν; Μήπως πήραν φόρα απο τα Καιλιάρια;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν μας λέει καποιος αν ο Δήμαρχος πληρώνει τα νερά που χρωστάει? ????Κωσταντοπουλε τον καλύπτεις. ..

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Δεν καλύπτω κανέναν. Γιατί όμως δεν ρωτάς τον ταμία του δήμου.
Αλλά αφού ρωτάς σε ενημερώνω ότι σύμφωνα με την ρύθμιση που έχει κάνει ο δήμαρχος (όπως και κάθε άλλος πολίτης) μετά από απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, η μηνιαία δόση παρακρατείται προκαταβολικά από την μισθοδοσία του. Υπεύθυνος για την τήρηση όλων των παραπάνω είναι ο ταμίας του δήμου.
Δεν κατανοώ όμως το ερώτημά σου. Τι σχέση έχω εγώ με τον δήμαρχο. Δεν παρακολουθείς τα γεγονότα των τελευταίων ημερών;

Ανώνυμος είπε...

Κ. Κωνσταντόπουλε μια ερωτηση σχετικά με την απάντηση σας. Θα προλάβει να αποπληρώσει το χρεος του ο δημαρχος με την ρύθμιση που έχει κάνει κατά την διάρκεια της θητείας του? Αν όχι, τι εγγυησεις υπάρχουν μετά για την αποπληρωμή του? Ποιο είναι το συνολικό ύψος της οφειλής? Ως αρχηγός της μείζον αντιπολίτευσης πρέπει να ενημερώσετε τον κόσμο. Οι περισσότεροι δεν παρακολουθούν τα συμβούλια ούτε ξέρουν τι γίνεται

Ανώνυμος είπε...

Κε Κωνσταντόπουλε μια και απαντάς σε ερωτήματα απάντησε σε παρακαλώ και στο δικό μου.Πάνω στην Καστανιά γίνεται κανονική χρήση ή κατάχρηση του ρεύματος;

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω οτι είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν οι λογαριασμοί στις παροχές.Να διακοπούν παροχές σε ακατοίκητα κτήρια,να γίνει σωστή χρήση στα κτήρια που παραχωρήθηκαν,να πάει ο λογαριασμός στους παραγωγούς που εκμεταλεύονται δημοτικές γεωτρήσεις,η ΔΕΗ να μεταφέρει στους παρόχους κακοπληρωτές τα οφειλόμενα ανταποδοτικά και οχι στο λογαριασμό του δήμου. Όπως μπορούμε να καταλάβουμε όλοι υπάρχουν αρκετοί τρόποι να μειωθούν τα έξοδα.Απλά θέλει σωστή διαχείρηση και διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ1,27 ΤΙ ΚΟΛΗΜΑ ΕΦΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ;; ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΝΕΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΜΟΤΙΚΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Κ .Α. ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΠΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

9.13 ΕΝΟΧΛΕΙ ΒΛΕΠΩ Η ΕΡΩΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ.Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ΄ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ Η ΟΧΙ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΕΣ.ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Κατ' αρχάς θέλω να ζητήσω συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά έλειπα εκτός περιοχής.

Η ρύθμιση που έχει κάνει ο δήμαρχος είναι η αποπληρωμή να γίνει σε δώδεκα μηνιαίες δόσεις, δηλαδή 1150 ευρώ τον μήνα περίπου, η ρύθμιση ξεκίνησε το καλοκαίρι, άρα το χρέος θα αποπληρωθεί ως το τέλος της θητείας του.

Για το αν στην Καστανιά γίνεται σωστή χρήση ρεύματος πρέπει να ρωτήσεις τον ίδιο τον δήμαρχο, που έχει την ευθύνη της διοίκησης του δήμου. Τώρα, αν βάζεις θέμα γιατί φωτίζονται τα ορεινά χωριά που δεν κατοικούνται τον χειμώνα ή κατοικούνται από λίγους κατοίκους (Καταφύγι, Παλαιογράτσανο, Αγία Κυριακή,Πολύφυτος, Καστανιά), θέλω να σε πληροφορήσω ότι τα σπίτια αυτά που είναι κλειστά τον χειμώνα, πληρώνουν τέλος καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για όλο τον χρόνο και όχι μόνο για το καλοκαίρι.

Έχω όμως μια απορία. Γιατί δεν ρωτάς τον κολλητό σου τον δήμαρχο που είναι τζιμάνι και τα ξέρει όλα;

Ανώνυμος είπε...

Κε Κωνσταντόπουλε η ερώτησή μου είναι σαφής.Αφορά μόνο την Καστανιά και αισθάνομαι οτι προσπαθείς να αποφύγεις την απάντηση.θα την κάνω όμως διαφορετικά για μη μπορείς να την αποφύγεις.Επι θητείας σου γινόταν κατάχρηση ή σωστή χρήση του ρεύματος στην Καστανιά;Επι θητείας Κοσματοπουλου και μέχρι σήμερα ας απαντήσει ο ίδιος.

Το Προφίλ μας