Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Μέχρι και οι…μπετόβεργες “σηκώθηκαν” με αυτά που γίνονται στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού-Επικίνδυνο σημείο για παιδιά και οδηγούς στο δρόμο για το 1ο Δημοτικό Σχολείο των Σερβίων-Φωτογραφίες!

Από το kozanimedia.gr
Μια ακόμη εικόνα-απόδειξη της πλήρους διάλυσης στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού αποτυπώνει, μέσω φωτογραφιών που απέστειλε στο Kozanimedia, ενεργός πολίτης των Σερβίων.
Μέσα στο κέντρο της πόλης, στο δρόμο που οδηγεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, οι μπετόβεργες έχουν “ανυψωθεί” σε ιδιαίτερα επικίνδυνο βαθμό, δημιουργώντας σημαντικό κίνδυνο τόσο για τους μικρούς μαθητές, όσο και για τους υπόλοιπους πεζούς και, φυσικά, και για τα οχήματα που διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο.
Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές:





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και να ειναι οι μόνες όλο το έργο της αναπλασης στο σημείο που τελειωνει η ασφαλτος και αρχίζει το γκαλντεριμι εχουνε σηκωθει μπετοβεργες και αυτο αποδεικνιει την προχειρότητα των εργων την ανηπαρξια της επιβλεψης αλλα και τις μίζες που πειρανε οι γνωστοι για να υπογραψουνε τετια εργα.

Ανώνυμος είπε...

Κάντε κάτι ρε γαμωτο για τους δρόμους.Τρίζουν όλα τα αμάξια, είναι ανυπόφορο κάθε μέρα πανω-κατω,στα Σέρβια ζούμε,δεν ζούμε ουτε στην Κοζάνη ουτε στο Βελβεντο.

Το Προφίλ μας