Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Μιχάλης Παπαδόπουλος: "Φτάνουν τα ψέματα και ο λαϊκισμός"

Την Δευτέρα 7/9/2015 στην Κοζάνη και ειδικότερα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο ζήσαμε πρωτόγνωρες μεθόδους Νεο – Σταλινικού τύπου από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανώς το ΝΕΟ που πρεσβεύουν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κος Τσίπρας και οι σύντροφοί του κύριοι  Κουρουμπλής, Δημητριάδης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κος Καρυπίδης και ο Διοικητής της 3ης ΥΠε κος Κίρκος.

Το ΝΕΟ ήταν η πομπώδης άφιξή τους στο Νοσοκομείο από όπου εξήγγειλαν προκηρύξεις και προσλήψεις ιατρών, νοσηλευτριών, υπαλλήλων και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει, χωρίς αιδώ και φειδώ. ΝΕΑ παροχολογία  παλαιάς κοπής στη αγωνία και την ανάγκη για Υγεία του Ελληνικού λαού. Τα ίδια έταξε από την Περιφέρεια και τον Απρίλιο του 2015 ο κος Κουρουμπλής, αλλά δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά που υποσχέθηκε.
Ήρθε όμως να διατυμπανίσει και να θριαμβολογήσει για τον Μαγνητικό Τομογράφο του Νοσοκομείου Κοζάνης και θέλησε να οικειοποιηθεί ένα έργο στο οποίο δεν είχε καμία μα καμία ανάμειξη. Ένα έργο το οποίο προτάθηκε το 2010 από την τότε Διοίκηση του Νοσοκομείου, εγκρίθηκε και εντάχθηκε το 2011, ο διαγωνισμός έγινε από την 3η ΥΠε το 2012, η σύμβαση υπεγράφη το 2014 και η οριστική παραλαβή του έγινε στις 31/8/2015. Για το δε κτήριο του Μαγνητικού Τομογράφου η διαδικασία ξεκίνησε το 2010, το 2013 εγκρίθηκε η υλοποίηση του έργου και υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Νοσοκομείου, 3ης ΥΠε, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Δήμου Κοζάνης όπου η Περιφέρεια και ο Δήμος ήταν και οι χρηματοδότες του έργου. Τον Ιανουάριο του 2014 ο Υπουργός Υγείας κος Άδωνις Γεωργιάδης υπέγραψε την έγκριση υλοποίησης του έργου και τον Ιούλιο του 2014 έγινε η δημοπράτησή του, τον Οκτώβριο του 2014 υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο και το έργο ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2015, όπου αναμένεται και η παραλαβή του.
Όπως όλοι αντιλαμβάνονται επί Υπουργίας του ο κος Κουρουμπλής δεν είχε καμία ανάμειξη και σχέση με τον Μαγνητικό Τομογράφο του Νοσοκομείου Κοζάνης. Αντί έστω να αναφερθεί στους προηγούμενους Υπουργούς Υγείας, στις Διοικήσεις του Νοσοκομείου, της 3ης ΥΠε , της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Κοζάνης και να διατυπώσει την άποψη ότι ένα σοβαρό Κράτος πρέπει να έχει συνέχεια και συνέπεια και να συγχαρεί όλους όσους εργάστηκαν για τον Μαγνητικό Τομογράφο, ο οποίος θα συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων ιατρικών υπηρεσιών υγείας του Νομού μας , αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας, ήρθε να δρέψει δάφνες για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ που επί 8 μήνες τώρα πρόσφερε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας