Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Η ομιλία του Π Κουκουλόπουλου στη «Σκ’ρκα»: «Το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εγγύηση για το μέλλον του τόπου»-Φωτογραφίες

«Την Κυριακή κρατώντας στα χέρια μας το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ) θα κρατάμε την εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας αλλά και του τόπου μας.
Θα κρατάμε, επίσης, την τύχη της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης που από τις 21 Σεπτεμβρίου θα μπορεί να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο καθώς την έχουν ανάγκη όλοι οι πολίτες, την έχει ανάγκη η χώρα αφού είναι η μόνη πολιτική παράταξη που δε δίχασε ποτέ, αλλά ένωσε τους Έλληνες και συνέβαλε στις μεγάλες αλλαγές και τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας μας. Ρόλο που θα κληθεί να παίξει και στο άμεσο μέλλον, τον οποίο και θα παίξει με μεγάλη επιτυχία τιμώντας την ιστορική της διαδρομή και τις παρακαταθήκες του Ανδρέα Παπανδρέου».
 

Μ΄ αυτό το μήνυμα έκλεισε την τελευταία προεκλογική του ομιλία στην πλατεία της Σκ΄ρκας στην Κοζάνη, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ) στην Π.Ε. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος.
Ο κ. Κουκουλόπουλος παρουσίασε τις προτάσεις για τον τόπο μας και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι στους πολίτες, τονίζοντας πως «με την ψήφο τους οι πολίτες την Κυριακή πρέπει να δώσουν την τρίτη εντολή στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και όχι στη Χρυσή Αυγή, όχι μόνο γιατί κάτι τέτοιο θα αποτελέσει πλήγμα για τη δημοκρατία μας, αλλά και επειδή είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί και να επιβάλει τη σταθερότητα στη χώρα. Αυτή που απαιτούν οι πολίτες και που είναι τόσο απαραίτητη για να δουλέψουμε όλοι μαζί, ανεξάρτητα με το ποιο θα είναι το πρώτο ή το δεύτερο κόμμα, καθώς μόνο έτσι θα τους αναγκάσουμε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συνεργαστούν για να βγούμε επιτέλους απ΄ την κρίση και τα μνημόνια.
Και αυτό είναι που εγγυάται η Δημοκρατική Συμπαράταξη και αυτό είναι που θα πετύχει με την ψήφο και τη στήριξη των πολιτών. Να είναι η δύναμη που θα διασφαλίζει τη σταθερότητα, τη συνεργασία, την ενότητα. Η δύναμη που θα μας οδηγήσει σ΄ ένα καλύτερο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας