Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Στις εργασίες αποκατάστασης του ΄΄Μπιτζινίσιου΄΄ ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού (video)

Διαδοχικές επισκέψεις πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος  στη θέση ΄΄Μπιτζινίσιος΄΄ και στο σημείο που εκτελούνται από την προηγούμενη εβδομάδα οι εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας στον οδικό άξονα που συνδέει την Τοπική Κοινότητα Καταφυγίου με το Βελβεντό.
Ο κ. Κοσματόπουλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Τέτο βρέθηκαν και το μεσημέρι της Δευτέρας στο σημείο της κατολίσθησης με τον Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού να τονίζει κατηγορηματικά ότι «η Δημοτική Αρχή δεν αντιτίθεται στο συγκεκριμένο έργο παρά τα όσα ανυπόστατα έχουν ακουστεί, αντίθετα ο Δήμος θα συνδράμει σε ότι ζητηθεί».
 Ο κ. Κοσματόπουλος επεσήμανε πάντως τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει το σημείο όπου εκτελούνται οι εργασίες και τις δυσκολίες που τυχόν να παρουσιαστούν ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που προέκυψε με τη διακοπή ύδρευσης στο Βελβεντό το Σαββατοκύριακο, μετά και τη βλάβη στον αγωγό που διέρχεται από το σημείο λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται εφιστώντας την προσοχή κατά την περίοδο των εργασιών. Η βλάβη που αποκαταστάθηκε άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου παρά τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι υπάλληλοι λόγω του δύσβατου της περιοχής και τις κατολισθήσεις.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασε Δήμαρχε μην κουράζεσαι για το Μπιτσινισιο, ο δικός σου δρόμος πότε θα γίνει;
θυμάσαι Δήμαρχε τις δηλώσεις σου;
Τα Μπράβο ανήκουν στο Πρόεδρο και στην Περιφέρεια

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΤΕΤΟΣ ..... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ 1018

Ανώνυμος είπε...

Τέτο πηγές να δεις πως κάνει τα έργα ο Πρόεδρος;
Καλό είναι, μικρός είσαι ακόμη, κάποτε θα μάθεις.
ΜΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!! τους έβαλες τα γυαλιά

Ανώνυμος είπε...

To 8ema einai na ginei o dromos!! Mpravo sthn dhmotikh arxh giati panw apo ola bazei to symfairon twn dhmotwn.. Eseis oi gnwstoi agnwstoi synexiste na kanete kako ston topo mas!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, μπράβο γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να γίνει ο άλλος δρόμος και τώρα κάνουν γαργάρα με επίσκεψη τα δυο τους. Σε τέτοια έργα, εάν σε υπολογίζουν, πας στην επίσημη επίσκεψη (όπως ο Τζέλλας για παράδειγμα). Άντε, συγχαρητήρια για την μεγάλη αποτυχία.

Ανώνυμος είπε...

ποσο αχρηστη ειναι η δημοτική αρχή όμως όλοι το καταλάβαμε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σε όσους δεν το πείρανε χαμπάρι η μάλλον δεν τους συμφαίρει να το παραδεχτούν

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Kane esy megale mia aytokritikh gia toys prasinoys filoys soy kai meta mila gia thn dhmotikh arxh...

Ανώνυμος είπε...

αν οι δικοί μου φίλοι ,εσύ που τα ξέρεις όλα, είναι πράσινοι τοτε οι δικοι σου φίλοι τι χρώμα είναι?και η δημοτική αρχή αυτή τι χρώμα είναι?νομίζω οτι εδώ και κάτι καιρούς δεν ψηφιζουμε χρωμα στις δημοτικές εκλογές κατα πλειοψηφία η κάνω λάθος αν πάρω παράδειγμα εσένα που κόλλησες στα χρώματα λες και ψηφίζουμε για ποδοσφαιρική ομαδα.με γεια σου λοιπόν.

Το Προφίλ μας