Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Μουσική βραδιά με την Καλλιόπη Βέττα

Την Παρασκευή,  3 Ιουλίου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η μουσική εκδήλωση με την Καλλιόπη Βέττα, στο Υπαίθριο Θέατρο. Η Καλλιόπη Βέττα ποτέ δεν ξέχασε τον τόπο καταγωγής της και ήταν ιδιαίτερη η χαρά της να παρουσιαστεί στη συναυλία μας. Με τα ωραιότερα τραγούδια θα μας ταξιδέψει η μαγευτική φωνή της συντροφιά με τον Βαγγέλη Βέττα και εξαιρετικούς μουσικούς.  

Η Καλλιόπη προικισμένη με μια φωνή ευγενική, εκφραστική, ατόφια σε συναίσθημα παρουσιάζει μαζί με τους συνεργάτες της αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφία της αλλά και μία ανθολογία τραγουδιών από μεγάλους Έλληνες Συνθέτες Ποιητές και Τραγουδοποιούς, προσφέροντας μια μελωδική και ατμοσφαιρική παράσταση.    
Τα τραγούδια γίνονται το αόρατο «νήμα» μιας ορατής, ουσιαστικής και θερμής επικοινωνίας με το κοινό. Οι θαυμάσιες ηχητικές πινελιές και οι ερμηνείες με στοιχεία έντονου λυρισμού υπόσχονται μια βραδιά εξαιρετικής απόλαυσης.
Ελπίζουμε στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε να χαρίσουμε στα Μέλη και σε όλους που θα τιμήσουν την εκδήλωση λίγη ανάσα δροσιάς και να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας.
Ανακοινώνουμε ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση για τα παιδιά της Κυριακής 5ης Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω του Δημοψηφίσματος, καθώς και η Πανσερβιώτικη Συνάντηση της 6ης Ιουλίου. Επιφυλασσόμεθα για ευθετότερο χρόνο με ευνοϊκότερες συνθήκες.
Η συνάντηση Χορωδιών της Τρίτης 7ης Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί με μικρότερη από την προγραμματισμένη συμμετοχή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τη Παρασκευη εχει 3 Ιουλιου ή μηπως εννοειτε Σαββατο 4 Ιουλιου;Ενημερωστε μας

Το Προφίλ μας