Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Μ. Σουλτς: Με «ΟΧΙ» η Ελλάδα θα πρέπει να υιοθετήσει νέο νόμισμα

Από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Αν η Ελλάδα αποφανθεί υπέρ του «ΟΧΙ», τότε θα πρέπει να υιοθετήσουν νέο νόμισμα», τόνισε σε δηλώσεις του την Κυριακή, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Deutschlandfunk, ο κ. Σουλτς επεσήμανε πως «αυτομάτως κάποιος που υιοθετεί νέο νόμισμα, βγαίνει εκτός ευρωζώνης», ενώ για το διακύβευμα του δημοψηφίσματος, είπε: «Θα παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ μετά το δημοψήφισμα; Αυτό είναι το διακύβευμα. Εάν οι Έλληνες ψηφίσουν "όχι", τότε θα πρέπει να υιοθετήσουν ένα νέο νόμισμα, καθώς το ευρώ δεν θα είναι διαθέσιμο ως μέσο πληρωμής».

«Οι παραπάνω λόγοι με κάνουν αισιόδοξο ότι οι Ελληνες θα αποφανθούν υπέρ του «ΝΑΙ», κατέληξε ο κ. Σουλτς.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος Σουλτς καλα θα κανει να μην ενδιαφερεται τοσο πολυ για τηνΕλλαδα .Για την Ελλαδα αποφασιζουν οι Ελληνες
Το δημοψηφισμα εξαλλου,και αυτο το ξερει και η κουτση Μαρια,απευθυνεται στη διαπραγματευτικη συμφωνια.

Ανώνυμος είπε...

Φιλακια απο τους Ελληνες κ.Σοιμπλε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πριν από δύο χρόνια σ’ ένα ξενοδοχείο της Βαρσοβίας ο Β. Σόιμπλε προσέφερε στον τότε υπουργό Οικονομικών, Ευάγγ. Βενιζέλο, 50 δισ. ως «διευκόλυνση» για να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ.
Την Κυριακή πολλοί προτίθενται από «εθνική υπερηφάνεια» και φιλότιμο να αποχωρήσουν «δωρεάν».
Σίγουρα ο Σόιμπλε θα χαμογελάει, ακόμη άλλωστε, οι Έλληνες πολλές φορές στην ιστορία φέρθηκαν λεβέντικα και «αρχοντικά».
Η βλακεία χωράει και στην κάλπη.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα η Ελλαδα γραφει ιστορια.Εγω πραγματικα νιωθω περηφανος που επιτελους μετα απο τοση τρομοκρατια και αναμφισβητητα ταλαιπωρια κατορθωσαμε να υψωσουμε το αναστημα μας για μια ακομη φορα απεναντι στα μεγαθηρια της εποχης!!

Το Προφίλ μας