Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η Γεν. Συνέλευση των μετόχων της ΔΥ. ΠΡΑ. Α.Ε. στον Πεντάλοφο

Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, σήμερα 22 Ιουλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30, στα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται στον Πεντάλοφο Βοΐου Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΡΑΜΟΡΙΤΣΑΣ» με Διακριτικό Τίτλο: «Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε.», καθώς και Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:
Θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης:


1. Υποβολή και έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμός, λογαριασμός αποτελεσμάτων χρήσεως, πίνακας διαθέσεως αποτελεσμάτων) της εταιρικής χρήσης 2014 μετά των επ’ αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προσαρτήματος.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωση για τα πεπραγμένα της χρήσης 2014.
3. Εκλογή δύο τακτικών και δύο αναπληρωματικών ελεγκτών για την χρήση 2015 και καθορισμό της αμοιβής τους.
4. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
Κάθε μέτοχος, που επιθυμούσε να μετάσχει στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, όφειλε να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρείας ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην έδρα της εταιρείας και να υποβάλει τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και το τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης στο ταμείο της εταιρείας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
Θέματα ημερήσιας διάταξης της Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου:
1. Πορεία λειτουργίας του Ταχυδιυλιστηρίου
2. Πορεία εργασιών της Δ.Υ.ΠΡΑ Α.Ε. όσον αφορά τους ελέγχους των δικτύων
3. Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας
4. Εξέταση ζητήματος για παροχή νερού στις εγκαταστάσεις της ΜΑΒΙΖ Α.Ε.
5. Σύνδεση Internet στο γραφείο της Δ.Υ.ΠΡΑ Α.Ε. και στο ταχυδιυλιστήριο
6. Διάφορα θέματα

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας καθώς και στη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, δήλωσαν ότι θα παραβρεθούν σχεδόν όλοι οι μέτοχοι και τα μέλη του Δ.Σ. της, δηλαδή η Πρόεδρος και ∆ιευθύνουσα Σύµβουλος κα Φωτεινή Ζιάρα (∆ηµοτική Σύµβουλος Δήμου Βοΐου), ο Αντιπρόεδρος κος Κεχαγιάς Φώτιος (Αντιπεριφερειάρχης Οικονοµικών Π∆Μ), ο Γραμματέας κος Τσαρτσαµπαλίδης Γεώργιος (∆ηµοτικός Σύµβουλος, Πρόεδρος ∆.Ε.ΥΑ.Β) τα μέλη τα οποία είναι ο κος Λαμπρόπουλος Δημήτριος (Δήμαρχος Δήμου Βοΐου), ο κος Λυσσαρίδης Χρήστος (Πρόεδρος ∆ηµοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου), ο κος Γκερεχτές Λάζαρος (Αντιδήμαρχος Δήμου Βοϊου), ο κος Ευθυµιάδης Αναστάσιος (∆ηµοτικός Σύμβουλος Δήμου Βοΐου), ο κος Γκάσης Εμμανουήλ (∆ηµοτικός Σύμβουλος Δήμου Βοΐου), ο κος Πήττας Θεόδωρος (∆ηµοτικός Σύμβουλος Δήμου Βοΐου), ο κος Πλακεντάς Παναγιώτης (Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης) και ο κος Γιαννόπουλος Γρηγόριος (Περιφερειακός Σύµβουλος ∆υτ. Μακεδονίας, Π.Ε. Γρεβενών).
Επίσης θα παραβρεθούν ο κος Γιώργος Αμανατίδης, MBA, Γενικός Διευθυντής της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. – ΑΝΚΟ, ο λογιστής της εταιρείας κος Σιαμπανόπουλος Αντώνιος, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κος Δελής Απόστολος καθώς και οι Πρόεδροι των Τοπικών Δημοτικών Διαμερισμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πενταλόφου ο κος Χονδροκώστας Κωνσταντίνος (Πρόεδρος Δ.Δ. Πενταλόφου), ο κος Αγορίτσας Νικόλαος (Πρόεδρος Δ.Δ. Βυθού), ο κος Τζαβέλλας Ηλίας (Πρόεδρος Δ.Δ. Αγίας Σωτήρας), ο κος Σαμαράς Τηλέμαχος (Πρόεδρος Δ.Δ. Διλόφου) και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου και πρώην Πρόεδρος του Δ.Δ. Πενταλόφου ο κος Καρούτας Γεώργιος.

Με τιμή
Το Δ.Σ.
Της Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας