Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, έδωσε τον ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ παρουσία του Αρτέμη Σώρρα στην Κοζάνη! ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΙΑΤΡΕ !

Αλφειός: ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ! ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ , ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ , ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ! ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΑΣ !
ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ , ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ , ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ , ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ !!! ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΙΓΟΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΞΙΟΣ ! ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ston agio antoni gligora.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα είναι γιορτή στα Σερβία πολιούχος η Αγία Κυριακή και για ακόμα μια φορά η τοπική αρχή απων όπως πάντα .Ντροπη σας........Μπράβο στον Κύριο Κωνσταντοπουλο ο οποίος τίμησε για ακόμη μια φορά τα Σερβία και τον πολιούχο της Μπράβο του.......

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε τα δισεκατομμύρια (μπαρμπουτσαλα) θα τα παρεις στο χερι η να σου τα τυλιξω?

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θα πει κατάντια....

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιατρός χρειάζεται επειγόντως Γιατρό, προστατέψτε τον Άνθρωπο σε λίγο θα βλέπουμε στην Tv Silver Alert.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΙΝΤΣ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ?ΓΙΑΤΡΕ ΣΥΝΕΛΘΕ !!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ !!!!

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ είπε...

https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/
https://sorrasgegonota.wordpress.com/
Προς όλους τους ανώνυμους ερχόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=cRXwNBy4hIA

Ανώνυμος είπε...

μας ψεκαζουν, αλλα εμεις ως γνησιοι απογονοι του Λεωνιδα αντιστεκομαστε

μπεεεεεεεε!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε sakis theodoridis ερχόσαστε για να μας τα κλά.ετε ;

Ανώνυμος είπε...

Οκ το δέχομαι οτι ο Σώρρας είναι αμφίβολος!! Αλλά ρε παλικάρια, μία στο εκατομμύριο να έχει δίκιο για το ποσό που λέει, ο δήμος θα βγει κερδισμένος!! Όπου υπάρχει πηγή εσόδων ο δήμαρχος τρέχει.. όχι για τα δικά του πιστεύω αλλά για το καλό του δήμου, όσο και αν σας ενοχλέι αυτό!!! Τι να κάνουμε ρε συνδημότες, είναι πολλά τα χρέη που άφησαν!!! Γι΄αυτό το θέμα γαργάρα το κάνετε ε:;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πώ Πώ!!! έχω μείνει κάγγελο με την ευφυία σου μεγάλε! εσύ πρέπει να τα έχεις πολύ Μεγάλα ρε! Που να στα κλάσουμε εμείς στα Σέρβια. Εσύ χρειάζεσαι όλη την περιφέρεια κοζάνης για να καταλάβεις κλάσιμο.

Το Προφίλ μας