Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Ανακοίνωση για την αποκομιδή απορριμμάτων και το Βοήθεια στο Σπίτι

Με δεδομένη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στις οικονομικές συναλλαγές, ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού - μετά και τη σχετική αναφορά από τη ΔΙΑΔΥΜΑ για προβλήματα στην κίνηση των απορριμματοφόρων λόγω δυσχερειών στην προμήθεια καυσίμων και όχι λόγω οικονομικής αδυναμίας - ενημερώνει τους δημότες ότι ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσλειτουργίες στο πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων από τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του δήμου. Παρακαλούνται οι πολίτες για την καλύτερη δυνατή διαχείριση στο ζήτημα της απόρριψης απορριμμάτων στους κάδους.
Επίσης ενημερώνονται οι ωφελούμενοι από το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι ότι, στο πλαίσιο αυτής της κατάστασης, αντίστοιχα προβλήματα ενδέχεται να προκληθούν στην κίνηση των οχημάτων που χρησιμοποιούνται από τους αρμόδιους υπαλλήλους του συγκεκριμένου προγράμματος για τις επισκέψεις τους στις Τοπικές Κοινότητες.
Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα ωσότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση και ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα, ζητώντας παράλληλα συγνώμη και κατανόηση από τους δημότες.  

6 σχόλια:

Ενας Σερβιωτης είπε...

Να αφησει αυτα ο δημος και να κοιταξει πρωτα να περιορισει τα αυτοκινητα των αντιδημαρχων και του δημαρχου

Ανώνυμος είπε...

Που κολλάει αυτό ρε μεγάλε;;;;; Διαβάζεις τι λέει η ανακοίνωση;;

Ενας Σερβιωτης είπε...

Πως δε διαβαζω .Δυσχερεια μετακινησης λογω των καυσιμων .Ας διαθεσουν τα καυσιμα των αντιδημαρχων και του δημαρχου στα αυτοκινητα του προγραμματος :Βοηθεια στο Σπιτι :
Αρκετες ασκοπες βολτες εκαναν τα δημοτικα αυτοκινητα

Ανώνυμος είπε...

Και ενώ βρίσκεσαι σε πραγματικό ντελίριο λογικής, καβαλάς το αυτοκίνητο σου και στήνεσαι στην ουρά στα βενζινάδικα, βρίζοντας τον μπροστινό σου, την τύχη σου τη μαύρη γιατί αγνοείς ότι βάσει νόμου της ΕΕ κάθε κράτος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να έχει επαρκή αποθέματα πετρελαίου για 3 μήνες, οπότε μάλλον καταλαβαίνεις ότι αν το ντεπόζιτό σου, εάν δεν έχει μέγεθος δεξαμενής ώστε να χωρέσει βενζίνη για 3 μήνες και 1 μέρα τουλάχιστον, μάλλον τζάμπα πήγες...

Ανώνυμος είπε...

Σα πείραζε ο εργολάβος καθαριοτητας με 140.000 ευρώ το χρόνο τα δώσατε με 370.000 ευρώ γαι να ικανοποιήσετε τα εγώ σας ποιός θα εκπρωποπεί το Δημαρχείο στή ΔΙΑΔΥΜΑ χωρι΄ς καθαριότητα ντροπήσασ ανάξιοι

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Χρυσοστομε γιατι μας επρηξαν.......................

Το Προφίλ μας