Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Π. Κουκουλόπουλος: «Το πρόβλημα δεν είναι αν υπάρχει χρόνος για την Κυβέρνηση, αλλά για τη χώρα»

“Ο χρόνος μόνο σύμμαχος δεν είναι της Κυβέρνησης, η οποία τον σπατάλησε αλόγιστα βυθίζοντας τη χώρα στην ύφεση, με αποτέλεσμα κάθε ώρα που περνά να βρισκόμαστε όλο και σε χειρότερη θέση. Γι΄ αυτό πρέπει να παρθούν επιτέλους αποφάσεις. Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι αν υπάρχει χρόνος για την Κυβέρνηση, αλλά αν υπάρχει για τη χώρα”.

            Αυτό τόνισε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας σήμερα στην ενημερωτική εκπομπή «Αντιδράσεις» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ.
            Ο κ. Κουκουλόπουλος επεσήμανε πως  “Οι δανειστές μας φυσικά και έχουν τις δικές τους σκοπιμότητες, αλλά το πρόβλημα είναι δικό μας και εμείς πρέπει να το λύσουμε. Και δεν θα το λύσουμε μεταθέτοντας διαρκώς τις ευθύνες και λέγοντας συνεχώς ψέματα, τακτική που, δυστυχώς, ακολουθεί αυτούς τους 4 μήνες η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ”.
            Υπενθύμισε δε πως χάρη στην αναδιάρθρωση του χρέους που είχε γίνει απ΄ το ΠΑΣΟΚ το 2011-12 αποφύγαμε τη χρεοκοπία, καθιστώντας το χρέος βιώσιμο, αλλά δυστυχώς η εμμονή Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως, να μας οδηγήσουν στις διπλές εκλογές του 2012 ακύρωσαν ό,τι είχε επιτευχθεί μέχρι τότε και φόρτωσαν και άλλα βάρη στις πλάτες των πολιτών. Όπως νέα βάρη προσθέτουν τα καθημερινά μπρος- πίσω της σημερινής συγκυβέρνησης.  
            Απαντώντας στην ερώτηση για το αν το ΠΑΣΟΚ θα στήριζε τη λήψη ορισμένων μέτρων απ΄ την πλευρά της Κυβέρνησης, ο κ. Κουκουλόπουλος υπογράμμισε ότι “ πρέπει ο κ. Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν συγγνώμη πρώτα απ΄ τον ελληνικό λαό για τα ψέματα που είπαν και έπειτα απ΄ το ΠΑΣΟΚ για τα όσα απαράδεκτα και πρωτοφανή με τα οποία μας είχαν χαρακτηρίσει, όταν παίρναμε τις δύσκολες αποφάσεις για να σταθεί η χώρα όρθια. Αναφέρομαι σε αποφάσεις όπως ήταν αυτές που αφορούσαν τις ιδιωτικοποιήσεις λιμανιών και αεροδρομίων, στις οποίες τώρα ετοιμάζονται να προχωρήσουν. Αναφέρομαι φυσικά και στην επαναφορά της 13ης σύνταξης ή την άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ με την οποία έκαναν εκλογές οι βουλευτές του και κέρδιζαν τις ψήφους των πολιτών παραπλανώντας τους συνειδητά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας