Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Με 19 συμμετοχές ξεκινά το 2ου Drift Κοζάνης

Έκλεισαν το βράδυ της Τετάρτης οι συμμετοχές για τον δεύτερο αγώνα Drift που διοργανώνεται στην Κοζάνη. Συγκεκριμένα στην κατηγορία Pro θα δούμε 14 συμμετοχές και 5 στην κατηγορία Street.

Οι μάχες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα δούμε τους πρωταγωνιστές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift από τη Βόρειο Ελλάδα όπως τους Τσιλιμπόνη, Χάρκα, Αντωνιάδη, Πάζη και Τσαντεκίδη από την Θεσσαλονίκη, Τάτση και Καντερή από Χαλκιδική, τον Μπότη από Λάρισσα και η πιο μακρινή συμμετοχή του Ζαχαρόπουλου από Κάτω Τιθορέα.
Απέναντι  θα βρουν τους Δυτικομακεδόνες. Αγραφιώτης και Ανδρεόπουλος από Κοζάνη, Λιακόπουλος από Γρεβενά και Κουρπουανίδης και Χρυσανθόπουλος από την Πτολεμαΐδα.

Στην κατηγορία Street που θα διαγωνιστεί μόνο με μονά περάσματα συμμετέχουν οι έμπειροι Ζακάρ, Καθάριος και Μποχώρης από τη Λάρισα, Σιδηρόπουλος από Ελασσόνα και ο Χατζηχρήστου από τη Φλώρινα.

Τα δοκιμαστικά θα γίνουν το Σάββατο στις 11:30 και ξανά στις 5 το απόγευμα.
Την Κυριακή στις 11:30 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογημένα περάσματα.
Το απόγευμα στις 5 θα γίνουν τα διπλά περάσματα με τα ζευγάρια σε μάχες αποκλεισμού μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής του αγώνα.

Το μεγάλο αυτό διήμερο γεγονός θα συμπληρώσει το Tuning Show, μια έκθεση με βελτιωμένα αυτοκίνητα, club αυτοκινήτου και ιστορικά αυτοκίνητα από τη λέσχη ΦΙΚΑΔΥΜ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν σε ιδιώτες εφόσον το αυτοκίνητο δεν έχει επάνω του εταιρική διαφήμιση.

Εντός του χώρου θα στηθούν περίπτερα εταιριών και οργανωμένη σίτιση για τους θεατές. Η τιμή εισιτηρίου είναι 5€ με ισχύ και τις δύο ημέρες ενώ η είσοδος για τα παιδιά εώς 12 ετών είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχών για το Tuning Show γίνονται σε ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα του ΣΜΑΚ http://www.smakracing.gr μέχρι και την Παρασκευή 15/05/2014 και ώρα 22:00. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα δουν και τις λεπτομέρειες συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας