Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ- Ν.Δ. ετοιμάζουν να φορτώσουν νέο λογαριασμό στις πλάτες των πολιτών.

ΝΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Οι μάσκες έπεσαν. Ο «φιλολαϊκός» και «φιλεύσπλαχνος» ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διστάσει να σύρει τη χώρα σε όσες εκλογές χρειαστεί, ταλαιπωρώντας και εξαντλώντας τους πολίτες, προκειμένου να κατακτήσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία!
            Το ομολόγησε η υποψήφια βουλευτής του στην Π.Ε. Κοζάνης κ. Ευγενία Ουζουνίδου σε τηλεοπτική εκπομπή του West Channel (7/1), επικαλούμενη τη Δημοκρατία. Λες και είναι δημοκρατικό να πληρώσουν και άλλο λογαριασμό οι πολίτες, τώρα που φτάσαμε μια ανάσα απ΄ την έξοδο απ΄ τα μνημόνια.
            Δεν μας προξενεί έκπληξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ μιμείται ό,τι καταγγέλλει. Τη Νέα Δημοκρατία που έσυρε τη χώρα σε πρόωρες εκλογές το Μάη του 2012 και βρήκε πρόθυμους… συνεργάτες στοΣΥΡΙΖΑ, τη ΔΗΜ.ΑΡ. και τους ΑΝ.ΕΛ. για να την ξανασύρει τον Ιούνη του 2012. Συνεργάστηκαν, δηλαδή, για τα μικροκομματικά τους οφέλη και όχι προς όφελος της χώρας!
            Ο λογαριασμός; Γνωστός. Πάνω από 20 δις ζημιά, πρόσθετο βάρος στις πλάτες των πολιτών. Περισσότερα απ΄ όσα μας έλειπαν για να είχαμε ήδη βγει απ΄ τα μνημόνια.
            Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία; Έτσι υπηρετούν τα συμφέροντα του λαού;
            Στις 25 Γενάρη θα μπει τέλος σ΄ όλα αυτά. Κάθε κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του γιατί η χώρα πρέπει επιτέλους να πορευτεί με βάση την ευθύνη και τη σοβαρότητα και όχι το λαϊκισμό, τη μικροπολιτική και τα προσωπικά συμφέροντα.
            Στις 26 του Γενάρη το ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη, θα εγγυηθεί μια νέα Κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα ενωμένοι.
Δεν έχει σημασία τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία. Θα μετρήσει αυτό που θέλει ο λαός.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως με τη ΝΔ άλλο κόμμα συνεργάστηκε στην κυβέρνηση και μάλιστα με ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ στελέχη του.Πολύ αργά για αντιπολίτευση στη ΝΔ, κύριοι του ΠΑΣΟΚ...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ναι. Πασοκοκριτική στη ΝΔ φέρνει ψήφους σε μας. Γκε γκε?

Το Προφίλ μας