Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Οι σταυροί πιο σημαντικοί κι από την ίδια την ψήφο

Εκατομμύρια Έλληνες θα προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν και να διαμορφώσουν τις πολιτικές εξελίξεις. Η Παραπολιτική σας συνιστά αυτή τη φορά να μην υποτιμήσετε την τεράστια δύναμη που έχετε στα χέρια σας και είναι οι σταυροί στα πρόσωπα του ψηφοδελτίου της επιλογή σας.
Έχει ήδη αποδειχθεί στην πράξη τα τελευταία χρόνια ότι μια Βουλή μπορεί να διαρκέσει παραπάνω από μια κυβέρνηση όπως επίσης υπάρχει και διακομματική αποδοχή για το ότι η Βουλή που προέκυψε από τις εκλογές του 2012 ήταν μια από τις χειρότερες όλων των εποχών.



Κλισέ αλλά τουλάχιστον είναι αλήθεια: σε όλα τα δημοκρατικά κόμματα υπάρχουν άξιοι άνθρωποι. Ψάξτε τους και σταυρώστε τους. Επιλέξτε ανθρώπους που να μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, που αν χρειαστεί θα βάλουν την πατρίδα πάνω από το ίδιο τους το κόμμα. Μην υποτιμάτε αυτή την εξουσία σας, μην επιτρέψετε σε αυτούς που δεν το ρίχνουν ασταύρωτο να έχουν μεγαλύτερη δύναμη από εσάς.

Η Ελλάδα θα χρειαστεί να αντέξει σε μερικούς ακόμα κραδασμούς μέχρι να αποτελέσει οριστικά παρελθόν η κρίση. Η εκλογή σοβαρών βουλευτών αποτελεί εθνική ανάγκη. Καμία Μέρκελ και κανένα Δ.Ν.Τ δεν ευθύνονται για το ότι τα τελευταία χρόνια έχει μπει στη Βουλή κάθε καρυδιάς καρύδι.

Τέλος, αν δεν μπορείτε να εντοπίσετε τους άξιους, μπορείτε τουλάχιστον να εντοπίσετε τους φαύλους. Για παράδειγμα, αν κάποιος σας υπόσχεται κάποια χαριστική προσωπική ρύθμιση αν εκλεγεί, ε τότε μάλλον θα είναι έτοιμος να κάνει πολύ μεγαλύτερες χάρες σε ανθρώπους πιο ισχυρούς από εσάς. Μαυρίστε τον, στο παραβάν δεν σας βλέπει κανείς.
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας