Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Αφιέρωμα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Κωνσταντίνος Ζαγάρας (Κοζάνη, ΣΥΡΙΖΑ), ο 30άρης αντίπαλος της Ραχήλ Μακρή

Από ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Αν και ο μικρότερος όλων των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη υπήρξε ο πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του, σε αντίθεση με άλλους συνυποψήφιούς του στην εν λόγω περιφέρεια Τριαντάρης, παιδί αγροτών από την Άνω Κώμη
Κοζάνης,  υποψήφιος διδάκτωρ, με θητεία στην εφημερίδα «Αυγη» ως συντάκτης Αριστεράς αλλά και... φανατικός Παοκτσής, ο Κωνσταντίνος Ζαγάρας φαντάζει ως ο κύριος αντίπαλος της Ραχήλ Μακρή στην Περιφέρεια Κοζάνης.
«Έχει λιώσει σόλες» όλο αυτό το διάστημα στις περιοδείες απ´ άκρη σ´ άκρη του νομού, ενώ εκπροσωπεί με σοβαρότητα τον πολιτικό του χώρο και στην τηλεοπτικές εμφανίσεις του στα τοπικά δίκτυα.



Αν και ο μικρότερος όλων των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη υπήρξε ο πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του, σε αντίθεση με άλλους συνυποψήφιούς του στην εν λόγω περιφέρεια, που παρασύρθηκαν από τις πρόσφατες δηλώσεις της πρώην βουλευτού των ΑΝΕΛ, η οποία έχει απασχολήσει τη επικαιρότητα πολύ συχνά κι όχι με τον καλύτερο τρόπο, δημιουργώντας προβλήματα στο κόμμα που ανήκε κάθε φορά...

Συχνή είναι η αρθρογραφία του καθ’όλη τη διάρκεια της κρίσης σε διάφορα καθημερινά κι εβδομαδιαία έντυπα, ενω είχε όλο το προηγούμενο διάστημα ενεργή συμμετοχή στο διάλογο για το ενδεχόμενο για μια κυβέρνηση με κοσμό το ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, στο τελευταίο άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών σημείωνε: «Η διαφαινόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές σημαίνει και συμβολίζει πράγματα, αλλά από μόνη της δεν αρκεί. Μπορεί μάλιστα να αποβεί περιστασιακή αν δεν δομηθεί σε στέρεες βάσεις. Σε ό,τι αφορά την εκλογική διαδικασία, αναγκαίο είναι να εκμεταλλευτούμε τον διπλό της ρόλο. Της πολιτικής διαπαιδαγώγησης, αφενός, της πάλης κατά της παθητικότητας των μαζών αφετέρου.
 Το ζητούμενο είναι η συμμετοχή του πολίτη στη δημόσια ζωή να μην εξαντλείται στην ψηφοφορία, αλλά να αρχίζει με αυτήν. Η συναίνεση να μην είναι πια παθητική, αλλά ενεργητική. Οι εκλογές να μην είναι δικαίωμα, αλλά λειτουργία. Τα πάντα όμως διακυβεύονται στο πεδίο της ιδεολογίας, της κουλτούρας, της ηθικής και της κοσμοαντίληψης. Εκεί θα κριθεί η ουσιαστική μάχη και το μέλλον της αριστερής διακυβέρνησης».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Ραχήλ θα σαρώσει,, γιατί είναι το ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!

Το Προφίλ μας