Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Κουκουλόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι ελπίδα για τη χώρα γιατί λέει την αλήθεια».

Το ΠΑΣΟΚ είναι ελπίδα για τη χώρα γιατί είναι το μόνο που λέει την αλήθεια.
Όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια, δεν υποσχέθηκε ποτέ ¨μαγικές λύσεις¨, δεν εκβίασε οδηγώντας σε εκλογές που μόνο επιπλέον κόστος πρόσθεσαν στις πλάτες των πολιτών, όπως έκανε η Ν.Δ. το 2012 και ο ΣΥΡΙΖΑ  με την Προεδρική εκλογή. Γι΄ αυτό ήταν και παραμένει σταθερός εγγυητής της ευρωπαϊκής μας πορείας. Αυτό, δηλαδή, ακριβώς που θέλει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών».
            Αυτό τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Κοζάνης, σε διάφορες ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις που παραχώρησε σήμερα.
            Ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε στην επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζει το πρόβλημα της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ, μιμούμενος τη Ν.Δ. του 2012, υποσχόμενος μια λύση που δεν υπάρχει.  Σχολιάζοντας δε τις δεσμεύσεις που με ευκολία δίνονται προεκλογικά και απ΄ τους δύο για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, θέση στην οποία πρόσφατα προσχώρησε και το ΠΟΤΑΜΙ, ή μείωση του, σημείωσε πως κάτι ανάλογο υπόσχονταν και το 2012 Ν.Δ. και ΔΗΜ.ΑΡ., αλλά τελικά δεν το υλοποίησαν ποτέ. 
            «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως το βασικό πρόβλημα της χώρας είναι πολιτικό», υπογράμμισε ο Αν. Υπουργός και συνέχισε λέγοντας: «Είναι η ώρα να προχωρήσουμε, επιτέλους, σε μια εθνική συνεννόηση και να καθίσουμε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι για να συμφωνήσουμε και να αποκτήσουμε μια και μόνη φωνή απέναντι στην Ευρώπη. Μόνο τότε θα υπάρξει ελπίδα να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και αυτό είναι που προτείνει το ΠΑΣΟΚ. Κανείς δεν μπορεί μόνος του και όσα λέγονται και μοιράζονται ως προεκλογικές υποσχέσεις με στόχο το κομματικό όφελος δεν παραπλανούν απλώς τους πολίτες, αλλά το χειρότερο είναι πως δυσχεραίνουν τη θέση της χώρας. Μια θέση που έχει γίνει ήδη δυσκολότερη εξ αιτίας της έλλειψης εθνικής συνεννόησης».
            Ο κ. Κουκουλόπουλος ρωτήθηκε για το πώς σχολιάζει τα όσα καταλόγισε στο ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες μέρες ο πρώην Πρόεδρος του κ. Γιώργος Παπανδρέου και απάντησε: «Μιλώ καθημερινά με εκατοντάδες πολίτες. Κανέναν δεν φαίνεται να  ενδιαφέρουν τα ζητήματα που θέτει ο κ. Παπανδρέου. Όλοι όμως ρωτούν γιατί το 2010 η τότε ηγετική ομάδα της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ πήρε την ολέθρια απόφαση να αναλάβει μόνη της τη λύση ενός προβλήματος που δεν ήταν αποκλειστικά δικό μας. Ολέθρια για την παράταξη, μα περισσότερο για τη χώρα και τους πολίτες, καθώς το μέγεθος του προβλήματος απαιτούσε για την αντιμετώπιση του την ανάληψη της ευθύνης από περισσότερες πολιτικές δυνάμεις, όπως έγινε σε άλλες χώρες, με γνωστά τα αποτελέσματα».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας