Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

''Νύκτες κωμωδίας'' για την τοπική αριστερά, η Ραχήλ Μακρή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη

του Σπύρου Κουταβά από το vetonews.gr
Η επιχείρηση ''τόλμη και γοητεία'' απο πλευράς της Ραχήλ Μακρή στον ΣΥΡΙΖΑ και στο πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα τελικά έπιασε τόπο.
 Η Ραχήλ Μακρή σύμφωνα με την τελευταία απόφαση της εκλογικής επιτροπής και του Αλέξη Τσίπρα θα είναι υποψήφια στην Π.Ε. Κοζάνης. Μάλιστα για να χωρέσει βγήκε απο το ψηφοδέλτιο η σχεδόν σίγουρη Φανή Δεληγιαννίδου απο την Πτολεμαϊδα. Επίσης το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ απο τους Κωσταντίνο Ζαγάρα και Πολυδεύκη Λιάκο.
Η είδηση της υποψηφιότητας της Ραχήλ μακρή έχει δημιουργήσει βαρύ κλίμα στις οργανώσεις και τα μέλη τόσο στην Κοζάνη οσο και στην Εορδαία.
Πολλοί φοβούνται οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ολισθήσει σε κλιμα εσωστρέφειας και θα επαναληφθούν σκηνές ανάλογες με την εποχή Καρυπίδη. Το ΠΑΣΟΚ το ΚΙΔΗΣΟ  και το ΠΟΤΑΜΙ θεωρούν οτι ευνοούνται ο καθένας για δικούς τους ξεχωριστούς λόγους απο την παραπάνω επιλογή  και όπως εκτιμούν,  αρκετοί ψηφοφόροι της κεντροαριστερας απωθούνται απο τον πολιτικό πολιτισμό που μεταφέρει η συγκεκριμένη υποψήφια και απο το πώς πολιτεύτηκε την προηγούμενη περίοδο.
Σπυρος Κουταβας
- ο τίτλος του άρθρου είναι κλεμμένος απο το εργο του θιάσου του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης που περιοδεύει στα μπαρ της πόλης ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ VETONEWS http://www.vetonews.gr/paraskinio/item/23847-nyktes-komodias-gia-tin-aristera-i-raxil-makri-sto-psifodeltio-tou-syriza-stin-kozani

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΙΑ ΜΑΚΡΗ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΔΗ ΣΑΣ ΠΡΙΜΕΝΑ ΔΑΙΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΡΝΙΘΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΔΡΥΜΙΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΑΝΗ ΣΕ ΣΤΗΨΑΝΕ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ Δ Ε Ξ Ι Α Σ ΜΑΚΡΗ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.......

Ανώνυμος είπε...

Που πάμε σύντροφοι! Ακόμα δεν ξεκινήσαμε θα το διαλύσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Τα 2 αποκόμματα είναι πολύ κοντά στο στόχο των εκλογών που έχει κάθε νοήμων άνθρωπος. Κάθε άνθρωπος που δε ζει εις βάρος των διπλανών του. Να είναι κάτω από 3%. Ελπίζω στις επόμενες μέρες να συνέλθουν και όσοι ψηφίζουν τζήμερους κι αυτούς που "μπερδεύουν" τις φωτογραφίες του λενινγκραντ και του τόκυο με τα άδεια ράφια και να τους στείλουν κι αυτούς στο 2% μπας και πάμε επιτέλους μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Εχετε πλακα με τα προβοκατορικα σχολια. Δεν πειραζει, μολις δειτε το 38% θα ηρεμησετε...

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟ ΕΛΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ Μ.........Ο ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΑΚ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ .......ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κάντε λίγο υπομονή γιατί ήρθε η ώρα του Λαού.Και όσο για την δεξιά...ή μάλλον την ακροδεξιά,.. ποιός σφιχταγκαλιάστηκε μαζί με τον Βορίδη τον Άδωνη και τα τσακάλια του Σαμαρά;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΛΗΜΑΤΑ ΕΑΝ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΘΟΜΟΥΤΣΤΟΥΝΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΜΜΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΒΕΙ Ο ΞΑΝΘΟΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ.......

Ανώνυμος είπε...

Ζορίκλες που βράζετε μέσα σας από το ζόρι σας έρχεται η ώρα σας!!! 35% ο Συριζα(ελαχιστο) και άτομα στην βουλή όπως Χιωτίδης,Λιάκος θα είναι γεγονός..Πάλι θα τρέχετε να κρυφτείτε στα λαγούμια σας για μην σας γελάει ο κόσμος...Μείνετε στην μιζέρια σας και καλό ξυδάκι!!

Το Προφίλ μας