Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογική Δραστηριότητα του Περικλή Αλειφέρη

Συνέντευξη παραχώρησε στον διαδικτυακό τόπο www.kozani.tv και στον δημοσιογράφο Σωκράτη Μουτίδη ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης, Περικλής Αλειφέρης.   
Ο κ. Αλειφέρης επισήμανε «Υπερασπιζόμαστε τις ιδέες και όχι τον Γ. Παπανδρέου ως φυσικό πρόσωπο. Η απόφαση του Γ. Παπανδρέου να δημιουργήσει ένα καινούριο φορέα – το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών – έχει να κάνει με την ανάγκη που υπήρχε στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ να εκφραστεί και να αποκτήσει μια ξεκάθαρη ιδεολογική ταυτότητα. […] Όσο απομακρύνεται ο κόσμος χρονικά από τη στιγμή της υπογραφής του Μνημονίου, βλέπει ξεκάθαρα τι γίνεται…»

«Δεν αισθάνομαι ότι απολογούμαι. Ισα-ίσα. Είναι τιμή μας και καμάρι μας να υπερασπιζόμαστε την πολιτική αυτή η οποία έχει κρατήσει την Ελλάδα όρθια.»
Για το ζήτημα των συνεργασιών σημείωσε: Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών δεν είναι παρακολούθημα κανενός. «Έχει μια συγκεκριμένη ατζέντα, αυτή θα βάλει μπροστά στο τραπέζι και αν υπάρχει διάθεση από το κόμμα που θέλει να κάνει τη συνεργασία προκειμένου να κυβερνήσει, να δεχτεί κάποια πράγματα, τότε μετά χαράς να το συζητήσουμε.»
Τέλος, ως προσωπικές προτεραιότητες για την Π.Ε. Κοζάνης έθεσε την καταπολέμηση της ανεργίας και την διακοπή της διαρροής πληθυσμού, κυρίως νέων. Βασικοί μοχλοί αναστροφής του κλίματος πρέπει να είναι η Ενέργεια, με τη δημιουργία της Πτολεμαΐδα 5 και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλά και ο πρωτογενής τομέας, ο οποίος πέρα από την καλλιέργεια, να αποκτήσει και μία καθετοποίηση. «Δηλαδή, παραγωγή, συσκευασία, εμπορία, να δημιουργήσουμε brand names προϊόντα, τα οποία θα δώσουν μια προστιθέμενη αξία στην περιοχή και θα έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση της ανεργίας, αλλά και την αλλαγή στην κουλτούρα της περιοχής.»
Σήμερα το πρωί ο κ. Αλειφέρης μαζί με τους συνυποψηφίους του θα περιοδεύσει στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού. Το απόγευμα θα παραστεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης στις 19:00, με ομιλητή το Χάρη Καστανίδη.

Ολόκληρη η συνέντευξη υπάρχει στην παρακάτω διεύθυνση:
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας