Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Υποψηφιότητας του Αχιλλέα Κοκάνη με το ΠΑΣΟΚ.

Φίλες και φίλοι,

Στην κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών αποφάσισα να συμμετέχω και να στηρίξω έμπρακτα την προσπάθεια του  ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη.
Κόντρα στον λαϊκισμό και την ανευθυνότητα από τα αριστερά και στον εκφοβισμό και τον συντηρητισμό από τα δεξιά, συμμετέχω με την παράταξη που θα αποτελέσει τον παράγοντα σταθερότητας και ευθύνης. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και τώρα.
Οι νέοι άνθρωποι αν και δεν έχουμε μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση της χώρας, σε εμάς πέφτει βαρύ το καθήκον να δώσουμε την προοδευτική προοπτική για τον τόπο και την γενιά μας που τόσο δοκιμάζεται.
Με νέες αντιλήψεις, νοοτροπίες και πρακτικές θα φτιάξουμε με σκληρή δουλειά την Ελλάδα που μας αξίζει. Την Ελλάδα που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μέσα από μεταρρυθμίσεις και αλλαγές να προσφέρει στους νέους ανθρώπους τις ευκαιρίες απασχόλησης που δικαιούνται.
Δε συμβιβαζόμαστε αναπολώντας το παρελθόν, μαζί θα πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας και να το αλλάξουμε.

Καλό μας αγώνα

Ποιος είναι ο Αχιλλέας Κοκάνης

Ο Αχιλλέας Κοκάνης γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1988 όπου ζει και εργάζεται σήμερα. Γιoς του Γιώργου Κοκάνη και της Ευγενίας Τανοπούλου. Είναι οικονομολόγος και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας το 2010. Συνέχισε τις σπουδές του στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA). Ταυτόχρονα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές εργάσθηκε ως Σύμβουλος Επενδυτικών Προγραμμάτων στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα εργάζεται σε τεχνική εταιρία στην Πτολεμαΐδα.
Ως φοιτητής ηταν ενεργό μέλος της ΠΑΣΠ. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών του Παν. Μακεδονίας καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων.
Ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας το 2014 με τον συνδυασμό “Ελπίδα” της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας