Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του Εδαφολογικού Εργαστηρίου

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας
τα εγκαίνια του
 Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του Εδαφολογικού Εργαστηρίου,
του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, που θα πραγματοποιηθούν την
 Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, ώρα 12:00 το μεσημέρι, στα Σέρβια.

Με τιμή
Ο Δήμαρχος

Αθανάσιος Κοσματόπουλος

 
Ενημερώνουμε το κοινό ότι, λόγω της μεταφοράς του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού από το κτίριο του Δημαρχείου στο κτίριο του Εδαφολογικού Κέντρου στα Σέρβια, το προσωπικό - γεωπόνοι του Γραφείου θα εξυπηρετούν τους πολίτες και πάλι από την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι βιασύνη τον έπιασε τον Κοσματόπουλο να κάνει εγκαίνια κάτι που δεν ξέρει κανένας πως θα λειτουργήσει. Μια βδομάδα πριν τις εκλογές πιστός δεξιός ο κύριος Δήμαρχος ετοιμάζει καινούργια παρέλαση νεοδημοκρατών υποψηφίων σε εκδήλωση του Δήμου. Ο κόσμος καταλαβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Για το Γραφείο αυτό τα εργαλεία και τα μηχανήματα των μετρήσεων τα βρήκαν ετοιμα στα κουτιά. Αυτοί τα άνοιξαν και τα απλωσαν. Το πιο ωραίο όμως είναι ότι έδωσαν πάνω από 50.000 ευρώ για να ετοιμάσουν το χώρο. Να μας φέρει κατάσταση με τα εξοδα και να μας εξηγήσει ο κύριος Κουκάλης που πήγαν αυτά τα χρήματα. Εκεί να δείτε γέλιο για πόσο βάφει το τετραγωνικό μέτρο ο κοντός από το Βελβενδό.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΔΥΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ . ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΥΛΙΚΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ EXTRA ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.............ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΑΙΝΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

kai gai to platanoreuma plhrwnei o dhmos gia thn timhtikh plaketa stoys xountikous pou tous diorise h xounta 500 eurw des https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A93%CE%A02%CE%A911-496?inline=true

Το Προφίλ μας