Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Εκλογές για τα όργανα της νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Η πολιτική συγκυρία επιβάλλει την ανασυγκρότηση της Οργάνωσης, με ενιαίους και καθαρούς όρους, οι οποίοι θα αποσκοπούν στην ουσιαστική λειτουργία των νέων οργανώσεων. Η ανασυγκρότηση της Οργάνωσης είναι μια διαδικασία πρωτίστως με πολιτικά χαρακτηριστικά, τα οποία πρέπει να
αναλύσουμε με τους νέους ανθρώπους. Η νέα γενιά έχει δικαιολογημένα ερωτήματα για το παρελθόν, δικαιολογημένο άγχος για το παρόν και ενισχυμένο προβληματισμό για το μέλλον.
Γι’ αυτό το λόγο, η πλήρης ανασυγκρότηση μπορεί να λάβει χώρα τμηματικά και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Στην προσπάθεια αυτή καλούνται, τα μέλη, οι φίλοι και όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες του Νομού Κοζάνης:

1)      Να συμμετέχουν στην Νομαρχιακή Ολομέλεια που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, με θέματα:
  • Πολιτική Ενημέρωση
  • Απολογισμός – Προγραμματισμός Ν.Ε
  • Έγκριση Εφορευτικών Επιτροπών

2)      Να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για τις εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου 2013, για τη Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Οι κάλπες θα στηθούν στους τέσσερις Καλλικρατικούς Δήμους του Νομού. Οι υποψηφιότητες μπορεί να υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 20:00 στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής και μπορούν να κατατίθενται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 12:00 το πρωί και από τις 18:00 έως τις 20:00 το απόγευμα, αυτοπροσώπως από τον υποψήφιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας