Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Πάχτας κατά Τσίπρα: «Ήλθε και τροφοδότησε νέα επεισόδια! »

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Α. Τσίπρα εξαπέλυσε με ανακοίνωση του ο δήμος Αριστοτέλη κατηγορώντας ότι με την επίσκεψη και τις δηλώσεις του στην περιοχή, τροφοδότησε και νέα επεισόδια!
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, επισκέφτηκε το Δήμο μας, όχι για να συμβάλλει στο κατευνασμό των παθών και την ηρεμία των πολιτών, αλλά για να επιβεβαιώσει  με τους λόγους και τις πράξεις του, ότι Δίκαιο είναι μόνον ό,τι αποφασίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και μέσο για την εφαρμογή του δεν αποκλείεται να είναι, ακόμη και η χρήση βίας

Τονίζεται ότι « τα θλιβερά επεισόδια  που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα στο Δήμο μας, μετά την επίσημη επίσκεψη του κ. Αλέξη Τσίπρα, επιβεβαιώνουν τα ανωτέρω, αφού ο ίδιος στη δημόσια ομιλία του, όχι μόνον χαρακτήρισε ως Λωρίδα Γάζας την περιοχή (!), δηλαδή προτρέπει σε εμφύλιο πόλεμο την περιοχή, αλλά προειδοποίησε ότι θα βγάλει από την φυλακή τους προφυλακισθέντες για κακουργηματικές πράξεις στη περιοχή»
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ότι « ως άμεσο αποτέλεσμα των ανωτέρω εμπρηστικών δηλώσεων του κ. Αλέξη Τσίπρα, λίγες ώρες μετά άγνωστοι προκάλεσαν καταστροφές, οι οποίες κατέληξαν  και  στον εμπρησμό οχήματος του πατέρα ενός απλού εργαζόμενου. Σήμερα το πρωί 40 περίπου κουκουλοφόροι με ρόπαλα και σιδερολοστούς παρεμπόδισαν την προσέλευση εργαζομένων από την Ιερισσό στην εργασία τους στο Στρατώνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τον ερχομό του στην περιοχή μας ο κ. Τσίπρας, επιχείρησε να αποφύγει να βρεθεί αντιμέτωπος με την πλειοψηφία των πολιτών που επεδίωξαν να τον συναντήσουν, αλλάζοντας συνεχώς κατευθύνσεις.»
Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας: «Λυπούμαστε περισσότερο για το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον Αρχηγό του, οι οποίοι παρίστανται, όχι απλώς ως σιωπηλοί παρατηρητές στα δραματικά γεγονότα που ταλαιπωρούν τη περιοχή μας για ενάμιση χρόνο, ανέχονται τους εμπρησμούς, τις λεηλασίες, τους ένοπλους κουκουλοφόρους και με την παρουσία τους και τις υβριστικές δηλώσεις τους τροφοδοτούν αυτές τις πράξεις.»
www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας