Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ζωή-Κασιδιάρης-Αδωνις: Η τριπλέττα που θα αναζητήσει την αλήθεια για τη λίστα Λαγκάρντ

Εύφλεκτα είναι τα «υλικά» της προανακριτικής επιτροπής που θα αναζητήσει την αλήθεια για την χρήση και την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ και τις τυχόν ποινικές ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Τα μέλη της επιτροπής αναμένεται να επιδοθούν σε επικοινωνιακά σόου ενώ τα πρόσωπα επιλέγησαν για να φωνάζουν και όχι για να ερευνούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΠΕ, η ΝΔ προτείνει για μέλη στην Προανακριτική, τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη και τον Κωνσταντίνο Κουτσογιαννακόπουλο.
Σχόλιο ai-vreS: Καλά κρασιά ...


Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Θοδωρή Δρίτσα και τον Σταύρο Κοντονή.
Το ΠΑΣΟΚ προτείνει τον Παναγιώτη Ρήγα, η Δημοκρατική Αριστερά τον Βασίλη Οικονόμου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τον Βασίλη Καπερνάρο ενώ η Χρυσή Αυγή προτείνει τον Ηλία Κασιδιάρη και το ΚΚΕ τον Σπύρο Χαλβατζή.
Από τις επιλογές των προσώπων είναι προφανές ότι η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην προανακριτική έγινε προσπάθεια να επιλεγούν πρόσωπα που έχουν την τάση να προβοκάρουν. Ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα επιβληθούν στη ζωή μας για το επόμενο διάστημα με εκατέρωθεν κραυγές και καταγγελίες.
Ας σημειωθεί ότι η ΝΔ αναζητούσε εναγωνίως έναν βουλευτή ως αντίπαλον δέος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αρχικά είχε προταθεί η Κατερίνα Παπακώστα, γνωστή για τις κραυγές στα τηλεπαράθυρα αλλά την «έκοψε», σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης. «Πάμε για να βρούμε την αλήθεια, δεν θα μου το κάνετε πασαρέλα!» φέρεται να είπε.
Φωτογραφίες: Eurokinissi
www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας